10a Fira del Clown de Vilanova de la Muga

Fira del Clown

This event has ended

Riu, somriu i sorprèn-te a la Fira del Clown a Vilanova de la Muga

Vilanova de la Muga acull una vegada més el festival més divertit i esperat de l’any: la 10a edició de la Fira del Clown. Un esdeveniment que, durant una setmana, transforma aquesta petita vila en un gran escenari on es celebra l’art del pallasso, la música, el circ i el teatre.

Enguany, la fira arriba carregada d’espectacles i tallers relacionats amb el món del clown i l’animació, ofereixent una àmplia gama d’activitats per a totes les edats. Des de funcions de pallassos i pallasses professionals fins a tallers on els assistents podran aprendre les habilitats i tècniques bàsiques d’aquesta antiga forma d’art.

Més que un simple festival, la Fira del Clown és una celebració de la cultura popular, una oportunitat per a la comunitat de reunir-se i compartir una experiència única i memorable. Des de la seva creació, ha esdevingut una cita obligada per a tots aquells que volen gaudir d’un esdeveniment ple de rialles, sorpreses i emocions.

No us perdeu aquesta oportunitat de viure un dia diferent, ple de diversió i entreteniment, a la 10a Fira del Clown de Vilanova de la Muga. Us esperem a tots per gaudir junts d’aquesta gran festa!

Programació de la 10a Fira del Clown de Vilanova de la Muga