11è Festival Circ Cric al Montseny

festival del circ cric

QUE BÈSTIA!

CIA TORTELL POLTRONA presenta QUE BÈSTIA!

Que Bèstia!, amb aquesta exclamació que ha fet popular fins al punt d’incorporar-lo al nostre llenguatge, Tortell Poltrona presenta el seu nou espectacle inspirat en els grans pallassos d’inicis i mitjans del segle XX que ens han deixat un llegat que no marceix. Situacions absurdes i gags que ens fan petar de riure com quan es van crear fa dècades.
Un homenatge a aquells personatges fantàstics que van fer riure els nostres avantpassats, on no hi pot faltar un altre clàssic d’un espectacle de pallassos: la música. Fins i tot el vestuari que llueixen és dels anys seixanta, de la famosa nissaga  dels Germans Martini.

És un homenatge als personatges que van fer riure als nostres avis i que també ens han fet riure a nosaltres.

L’objectiu és estimular les emocions i provocar sensacions amb el riure com a vehicle. Tres pallassos, tres exponents de la condició humana que ens posen de relleu la joia d’aquest instant de consciència còsmica que anomenem vida. 

[+] info

CATACRIC.40

40 Anys de Catacrics i Catacrecs sota la lona del Circ Cric. Per tots el Catacrics que ens queden per descobrir…

Celebrem-ho!!

Catacric és un poema a cau d’orella
és la música d’un bosc a mitjanit
és un salt amb pirueta i tombarella
és un crit que es catapulta a l’infinit.

Catacrec és creure que tot és possible
és ensopegar i tornar a posar-se dret
és aprendre a riure’s d’allò més temible
és el so del foc que ens abriga del fred.

7 pallassos són els conductors d’un espectacle que desafia amb sensibilitat i comicitat l’etern repte humà de l’equilibri, la gravetat i el sentit comú. Una proposta de l’espectacle contemporani, ple de recerca i poesia escènica.

Un espectacle total, directe, referent i ambaixador de la nostra cultura que captiva a grans i petits.

[+] info

OR ROIG (brins de safrà)

Un sopar-espectacle per apropar el circ i l’art del pallasso als més joves!

La petita de la casa, Luara Mateu i Trias, i Joan Grivé Grau presenten un accidentat viatge a tota vela cap a els orígens de l’alimentació, el pallasso i la creació de sabors.

I per amanir-ho, dins l’accident, ens qüestionarem què ens han fet arribar a la situació extrema en la que ens trobem el món les noves generacions.
Mirar enrere és imprescindible per conèixer el que som.
Descobrir d’on venim per saber com hem arribat fins aquí.

“Seguirem tocant fins que el vaixell s’enfonsi, com els músics del Titanic”

Aquest espectacle va dirigit a tots els públics, però especialment al públic jove, són els oblidats de la pandèmia…  ningú ha pensat en ells…

Créixer i forjar-te com a persona en un moment així, ho fa tot més complicat i esfereïdor.
Poc se’n parla dels joves i adolescents, de com ens està afectant a la personalitat, caràcter i al nostre futur. Són temps estranys. La incertesa, la impotència, la falta de visió en un futur més amable ens fan difícil ser esperançadors.

Hem arribat a un punt d’inflexió on la trama de la nostra existència sembla que no pot avançar i ara més que mai necessitem un espai per riure, per trobar la calma en la rialla, per veure que encara que no puguem solucionar les coses amb un cop de vareta màgica com sempre ens han ensenyat, podem tenir espais per respirar, per reflexionar…

L’humor, l’art i la cultura sempre han estat el camí i sempre ho seran. 

[+] info