26a Fira de l’Embotit

fira embotit bescano

26a Fira de l’Embotit de Bescanó

La 26a Fira de l’Embotit de Bescanó està a punt de començar, i no et pots perdre aquest esdeveniment únic que celebra la riquesa gastronòmica del món dels embotits. Els productes alimentaris que es presenten a la Fira són autèntiques delícies.

La Fira és molt més que una simple exposició de productes. És una oportunitat per gaudir d’un autèntic espectacle que implica tastar, comprar i fins i tot jugar. Els visitants poden provar una gran varietat de productes, des de fuets i botifarres fins a formatges i embotits de tota mena. També hi ha activitats per a tota la família, com ara animació infantil, audicions de sardanes i cercaviles de geganteres.

A més, si t’agraden els cotxes, les motos o les màquines antigues, la Fira també és per a tu! Hi haurà una exposició de cotxes clàssics i esportius, motos Harley-Custom i vespes, així com una concentració de tractors i màquines antigues.

I no ens oblidem del menjar! Podràs degustar entrepans a la brasa i el plat del dia, que seran les delicioses mongetes amb greixons i botifarra a la brasa amb all i oli. També hi haurà servei de bar durant tot el dia perquè no et falti de res.

La Fira de l’Embotit de Bescanó és una festa que no et pots perdre. Vine a gaudir d’un dia ple de sabors i diversió!

Programa de la Fira de Bescanó