35è Mercat dels Tortells i Fira Creativa

This event has ended

Una nova edició del Mercat dels Tortells i de la Fira Creativa que, enguany, es celebraran conjuntament el proper diumenge 7 d’abril de 2019 .

Cada diumenge abans de Rams, Bàscara acull el tradicional Mercat de Tortells, una fira artesanal que gira al voltant d’aquestes dolces postres que, a les comarques gironines, els padrins acostumen a regalar als seus fillols el dia de Rams. 

Per sumar sinèrgies i aglutinar un tipus de públic més heterogeni s’ha apostat novament per celebrar La Fira Creativa el mateix diumenge. El festival creatiu té com a objectiu reunir professionals artesans per tal que exposin les seves creacions i permetin al públic desenvolupar la seva creativitat tot participant en els diferents tallers que es puguin oferir. 

La fira s’inaugurarà a les 10 del matí i es clausurarà a les 19h. Durant tot el dia, pels carrers i places del poble es podrà gaudir d’un ambient festiu amb parades de tortells, de productes artesanals diversos, foodtrucks i parades d’artesans creatius-handmade on es podran fer tallers. 

Al llarg del dia hi haurà diferents espectacles per tota la família. 

  • A les 11h l’actuació de Karoli, l’home roda. Un malabarista còmic que portarà el seu espectacle al carrer. 
  • A les 12h l’actuació de l’esbart dansaire Marboleny de Les Preses (Garrotxa) amb més de 30 anys d’experiència en la dansa catalana d’arrel tradicional i una important participació en festivals internacionals 
  • A les 17h Audició de Sardanes amb la Cobla del Col•legi Santa Maria de Blanes 

Durant tot el dia a la sala de l’Ajuntament hi haurà una exposició sobre la gestió de residus i la necessitat de reciclar i reutilitzar.