55a Fira del Dibuix i la Pintura Girona

Fira del Dibuix i la Pintura de Girona

La 55ª Fira del Dibuix i la Pintura 2020 de Girona es celebrarà enguany de forma virtual.

La Fira del Dibuix i la Pintura de Girona s’inicià l’any 1965 a iniciativa d’un petit grup de joves pintors olotins que després de la bona experiència viscuda a la Fira de Sant Lluc d’Olot, pensaren que a Girona també podia ser un bon lloc per aquella iniciativa.

L’ajuntament de Girona de l’època se’ls va treure de sobre dient-los que anessin a parlar amb la llibreria del costat a veure si ells els volien ajudar.

Fou així que la llibreria Les Voltes va fer-se seva aquella idea i aquell mateix any s’organitzà la primera edició de la Fira del Dibuix i la Pintura de Girona el dia de Tots Sants. Des de llavors s’ha celebrat any darrera any sense cap interrupció, assolint en pocs anys ser la fira més important de Catalunya del seu gènere.

La Fira del Dibuix i la Pintura es celebra des dels seus inicis el dia de Tots Sants (1 de novembre) a la plaça del Vi, Pujada del Pont de Pedra, Rambla Verdaguer, Rambla Llibertat i Plaça de Catalunya de Girona, i és de les més antigues que es celebren al nostre país, amb més de 50 anys d’història ininterrompuda i la de major afluència de públic.
Visitar-la és un dels millors plaers que ofereixen les Fires de Girona.

Plànol de la Fira del Dibuix i la Pintura

  • PLAÇA DEL VI
  • PUJADA DEL PONT DE PEDRA
  • RAMBLA VERDAGUER
  • RAMBLA LLIBERTAT
  • PLAÇA CATALUNYA

de 9:00 – 21:00 h

[+] Info