7a Fira del clown a Vilanova de la Muga

Fira del Clown Vilanova de la Muga perelada

This event has ended

Un festival de pallassos, pallasses, música, circ i teatre que omple els carrers de Vilanova de la Muga. Aquest festival va néixer amb la voluntat d’oferir una programació diversa, engrescadora i atractiva per a tots els públics i edats, donant a conèixer la figura d’aquest personatge de nas vermell i grans sabates.

En el decurs del dia s’ofereixen diferents espectacles i tallers tots ells relacionats amb el món del clown, el circ i l’animació. Amb més d’una quinzena d’actuacions distribuïdes en quatre escenaris hi podreu trobar les darreres creacions de companyies Passabarret, Circ Xic, Circo Los i l’Escola de Circ de la Bisbal, i pallassos de gran renom com Sabanni, Pep Callau, Jam, Pere Hosta i Felix Brunet.
A més a més el Guardó Pallasso de l’Any 2018 s’entregarà al reconegut clown Jordi Pesarrodona.

La Fira del Clown de Vilanova de la Muga ja compte amb 7 edicions en les quals ha pogut comptar en reconeguts/es pallasssos/es i companyies com Pepa Plana, Jam, Sabanni, Pep Callau, Claret Papiol, La Bleda, Mabsutins, Cia Cirquet Confetti, Cascai Teatre, Xarop Clown, Tandarica Cirkus, Cia. Passabarret, Dandy Clowns, Cia Filigranes, entre molts d’altres.