Amb so de cobla

This event has ended

Enguany, del 2 al 6 d’agost, Amb So de Cobla, el Festival de Cobla de Catalunya, compleix la seva sisena edició amb la voluntat de consolidar un projecte inspirat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós, acollit i impulsat per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, gestionat per l’Ajuntament de Palamós, amb el suport de la Diputació de Girona i la col·laboració de la Confederació Sardanista de Catalunya.

El festival es dirigeix tant al públic habituat a la música de cobla i a la sardana, com al públic més general a qui li agrada la música i vol descobrir noves sonoritats, sobretot relacionades amb l’arrel catalana. Així mateix, Amb So de Cobla també aposta per apropar aquesta música a la gent jove amb propostes més trencadores i atractives per a tots ells. Amb So de Cobla se celebra per sisè any a Palamós, municipi que compta amb l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós, amb molta tradició i amb moltes ganes d’innovar, i que va inspirar la creació del festival, conscients que a Catalunya no hi havia cap esdeveniment cultural d’aquest tipus dedicat exclusivament al so de la cobla.

Programa Amb so de cobla

Dimarts 2 d’agost: 
22:00h | Plaça J. Sarquella
OMAC – Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya

Dimecres 3 d’agost: 
22:00h | L’Arbreda
22è Concert de la Costa Brava. Memorial Ricard Viladesau
La Pricipal de La Bisbal + Montgrins

Dijous 4 d’agost: 
19:00h | Pl. Catalunya
La Cobla Rossellonesa

22:00h | Pl. J. Sarquella
Cobla Maricel + In Crescendo + Anna d’Ivori

Divendres 5 d’agost: 
19:00h | Pl. Catalunya
Cobla Bisbal Jove

22:00h | Pl. J. Sarquella
Za! & La Transmegacobla

Dissabte 6 d’agost: 
22:00h | Pl. J. Sarquella
Raph Dumas amb Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona & Cobosmika

Preu: 

Tret de 22è Concert de la Costa Brava (Memorial Ricard Viladesau) amb la Principal de La Bisbal i Montgrins (15€ ), la resta de concerts és amb entrada gratuïta.