American Cars Platja d’Aro 2019

American Cars Platja d'Aro 2019

This event has ended

La cita de l’American Cars Platja d’Aro 2019, un esdeveniment que no et deixarà indiferent.
Si encara no coneixes l’American Cars i tens o t’agraden els cotxes americans assenyala aquesta data en el teu calendari 7,8 i 9 de juny.

Des de 2001 que ens vam traslladar amb aquest esdeveniment a Platja d’Aro no ha deixat de créixer, renovar-se i millorar fins a esdevenir la referència com a concentració de cotxes americans de casa nostra.

Platja d’Aro reuneix en un cap de setmana, el millor i de les més variades procedències pel que fa a cotxes americans es refereix i sobretot en un entorn que té de tot, platges, hotels, piscines, restaurants, shopping, diversió, oci nocturn i … NOSALTRES, EL AMCCC !!

Podràs veure els cotxes, participar en les activitats, veure els espectacles que es duen a terme al recinte, passejar al cruising diürn o gaudir l’ambient del cruising nocturn, escoltar la teva música preferida i el concert en directe, comprar a les botigues, degustar les més variades hamburgueses americanes o altres especialitats en els food trucks i seure a les carpes on gaudiràs de la millor menjar i de beguda freda per xerrar i passar bones estones amb els teus amics i familiars, els cotxes i els amants de l’American Way of Life .

Recorda que si véns a American Cars Platja d’Aro amb cotxe o com a visitant també col·labores amb una acció solidària per ajudar a centres ia professionals que lluiten, tenen cura i vetllen per nens que a causa de malalties poc conegudes necessiten de tota la col·laboració sigui possible per a la investigació i per generar recursos i que les seves famílies vegin que sempre hi ha algú que vol ajudar i els doni ànim.

Portem més de 10 anys superant els 200 cotxes i últimament ultrapassant els 300 … .Només si véns i ho veus t’ho podràs creure.

Vídeo Edició 2017

[+] més informació