Cicle km0 a Salt

Cicle KM0, el cicle de vermuts musicals, que neix amb l’objectiu de ser una mostra d’alguns dels nous talents de les comarques gironines.

A la vegada, és un cicle que té voluntat formativa: els alumnes de Grau Mitjà d’Etecam (imatge i so), conjuntament amb els professors d’aquest centre de Formació Professional, seran els encarregats de desenvolupar tota la producció tècnica del cicle, des de la pre-producció fins a la sonortizació de l’edeveniment.

Una combinació d’artistes emergents i futurs tècnics per retornar la música als carrers.

Programa KM0: 

Dissabte 10 d’abril:
11:30h | Actuació de Vinnie Kairos

Vinnie Kairos
Preu: gratuït
Lloc:Passeig Ciutat de Girona, Salt
Hora: 11.30h Inici del concert-vermut

Sinera és un viatge pel món interior de Vinnie Kairos que compta amb l’acompanyament de l’Home Estàtic i l’incondicional suport de Mad Phi; una experiència basada en la sonoritat de la música popular catalana i la potència de ritmes crus i contundents. En aquest LP només s’utilitzen mostres de música catalana com a “samples” per a definir la part instrumental. A nivell líric, és una mirada introspectiva que analitza a fons tots els punts de llum i ombra que conviuen dins l’imaginari de l’artista

Dissabte 17 d’abril:
11:30h | Actuació de Blanc Fosc

Blanc Fosc
Preu: gratuït
Lloc:Passeig Ciutat de Girona, Salt
Hora: 11.30h Inici del concert-vermut

Blanc Fosc és un grup format per 4 joves de disset anys que comparteixen gustos, passions i ambicions. El projecte va néixer arran del confinament de 2020, amb l’intenció de crear un repertori divers, i començar La trajectòria de Blanc Fosc no és gaire extensa. Creat l’any 2020 durant el confinament, les causes la motivación que tenien per crear un grup i la gran amistat que compartien entre ells. La banda està formada per quatre joves de disset anys . per Miquel Freixas, al piano i al baix elèctric, David Llop al saxo i a la bateria, Martí Múrcia a la bateria i a la guitarra i Nora Ausellé a la veu i també pot tocar el piano, però no el toca. L’estil encara està per decidir però semble que tendeix cap El seu primer concert va ser el 18 de juliol a la Cellera, dins el festival A Tocar! A partir d’allà degut a la pandèmia de la Covid-19 no han pogut fer més concerts però sí que treuran un nou single anomenat “Feel Alive”.

Dissabte 24 d’abril:
11:30h | Actuació de Genni & Aleks Locksmith

Genni & Aleks Locksmith
Preu: gratuït
Lloc:Passeig Ciutat de Girona, Salt
Hora: 11.30h Inici del concert-vermut

Gennipher Frias Almonte (amb el pseudònim o nom artístic GENNI) és una vocalista gironina que té 21 anys amb arrels de la República Dominicana. Des dels 17 anys que es dedica professionalment a la música. Va començar el 2017 en la formació Black Music Big Band (Big Band escola de Girona especialitzada en Funk i Soul) On ha tingut la oportunitat d’actuar en sales de concerts i festivals com el Black Music Festival, Festival Emergent, Apol·lo de Barcelona, ​​Auditori de Girona, entre d’altres. El 2017 va començar a Mainasons, grup de música infantil catalana versionada a estils musicals moderns. En 2019 continuà la seva carrera com a actriu i vocalista en grup infantil País de Xauxa (companyia d’espectacles familiars amb 25 anys de trajectòria).

Dissabte 1 de maig:
11:30h | Actuació d’Alaire

Alaire
Preu: gratuït
Lloc:Passeig Ciutat de Girona, Salt
Hora: 11.30h Inici del concert-vermut

Alaire neix a Girona al començament de l’any 2018 fruit de l’amistat entre les components i les inquietuds musicals de les mateixes. Després d’haver compartit diversos projectes musicals a Irlanda i Girona, decideixen unir-se per crear aquesta nova composició grupal. Alaire és un grup de música format per quatre dones multi instrumentistes. Les components (Catalunya, Irlanda i Andalusia) fusionen la rumba, ritmes llatins, folk celta i el flamenc, creant una música animada i alhora delicada. El grup es caracteritza per la varietat d’instruments que apareixen al seu repertori, l’harmonització de les seves veus i el valor i la cura en les composicions de les seves lletres les quals parlen, entre altres coses, del creixement personal, el compromís amb la transformació social i el feminisme.

Dissabte 8 de maig:
11:30h | Actuació de Marcel Torres Duo

MARCEL TORRES DUO
Preu: gratuït
Lloc:Passeig Ciutat de Girona, Salt
Hora: 11.30h Inici del concert-vermut

Marcel Torres és un jove talent de la guitarra. Nascut a Girona cursà els seus estudis musicals a l’Escola Superior de Música de Barcelona i acompanyat dels consells del mestre Àlex Garrobé, s’especialitzà en la interpretació de la música clàssica i, sobretot, contemporània. Un enorme interès per tots els estils de música el porten a definir un perfil artístic eclèctic. Es nodreix dels móns del jazz, la música moderna, la música electrònica i la improvisació amb l’ajuda de músics com en Dani Pérez o Agustí Fernandez. Aquest darrer any 2018, participa en projectes col·lectius com la Òpera Brúndibar del Teatre lliure amb la Orquestra Barcelona 216, el concert d’improvisació dirigida de l’Esmuc Ensemble a l’Auditori o el cicle de concerts “Silenci, fem música” del Museu de la Música de Barcelona.