De l’arbre al tap, del tap a taula

This event has ended

Nova edició de De l’arbre al tap, del tap a taula, les matinals sureres dels caps de setmana de juny i juliol a les Gavarres, l’única època de l’any en que es pot pelar un suro.

Vols passar un matí diferent?
Apunta’t a les matinals sureres que hem preparat pels caps de setmana de juny i juliol a les Gavarres, l’única època de l’any en què es pot pelar un suro.
Et proposem un viatge, del bosc a la taula, on descobriràs l’apassionant món del suro: des que els peladors pelen l’escorça de l’alzina surera fins al tap, un element clau en els millors vins del món. Viuràs una experiència única: la pela del suro en directe
a l’Espai natural protegit de les Gavarres. La saviesa i l’experiència d’aquests professionals del món forestal és una part important del nostre patrimoni cultural.
A més, t’oferim un esmorzar temàtic, una visita cultural i una degustació de vins.

Dissabtes i diumenges del 18 de juny al 23 de juliol de De 9.30 a 13.30 h

Programa De l’arbre al tap, del tap a taula

De-larbre-al-tap-del-tap-a-taula