Dia del Circ de Breda

Dia del Circ de Breda

This event has ended

El cap de setmana del 17 i 18 de novembre arriba a Breda la 8a edició de El Dia del Circ, el festival de circ social organitzat per Contaminando Sonrisas amb col·laboració amb l’Ajuntament de Breda i altres associacions i entitats. El “Dia del Circ” té com a objectiu apropar el món del circ a tothom i donar a conèixer les accions que desenvolupa l’associació. El festival servirà per a recaptar fons per a nous projectes de Contaminando Sonrisas arreu del món.

Dia del Circ de Breda

El “Dia del Circ” acosta diferents modalitats de circ al públic assistent. Diversos espais del municipi com la plaça de la Vila, el Pati de l’Abadia, la Bassa del Molí, la plaça Lluís Companys o el Cercle Bredenc entre d’altres es converteixen en escenaris on es poden veure espectacles de diferents modalitats des del el clowning, malabarismes, acrobàcies fins a muntatges amb estils més disruptius, sovint amb profundes reflexions sobre la societat actual i el món en el que vivim. També s’hi poden trobar propostes d’oci com jocs en família, instal·lacions artístiques, tallers, un mercat d’artesania o diferents food trucks amb diverses opcions de restauració.

Contaminando Sonrisas viatja per tots els racons del món portant espectacles d’arts escèniques a camps de refugiats i altres indrets amb problemàtiques humanitàries. Amb la seva activitat poden fer somriure i fer passar bones estones a les persones que pitjor ho estan passant. Abans de la pandèmia, que va obligar a cancel·lar expedicions a indrets com Ceuta i Melilla o els camps de refugiats palestins al Líban, l’associació Contaminando Sonrisas havia realitzat expedicions a zones com els camps de refugiats sirians de Grècia; països del nord d’Àfrica com el Sàhara Occidental, el Marroc o Algèria i altres zones com el Líban o Uganda. L’associació també ha arribat a altres punts del planeta, com zones d’Àsia i Oceania com Tailàndia o Nova Zelanda.

Programació de la Dia del Circ de Breda

Programa-Dia-del-Circ-de-Breda

[+] pdf