Exposició Pixar: construint personatges

Exposició Pixar: construint personatges

Aquesta mostra fa entrar el visitant en el procés de creació dels personatges de les pel·lícules de Pixar Animation Studios. Hi podrà anar descobrint la intencionalitat dels dibuixos i les maquetes, el perquè de cada detall dels personatges i els entorns per aconseguir el gran objectiu: donar vida a les històries.

Una exposició que ens endinsa en el procés de creació dels personatges de les pel·lícules de Pixar Animation Studios.

S’hi exhibeixen 124 dibuixos i 48 maquetes dels personatges de Pixar, que mostren tot el procés de construcció fins que assoleixen el seu aspecte definitiu. Les obres pertanyen a diferents produccions de la factoria, des de Toy Story fins a Soul —el film més recent representat amb un esbós—, passant per Brave, Ratatouille, Monstres S.A., Cars, Bichos (A Bug’s Life), Coco o Up.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és PIXAR.-CONSTRUINT-PERSONATGES.jpg

Pixar Animation Studios és conegut sobretot per les idees fantàstiques que impulsen les seves pel·lícules (joguines que cobren vida, un home gran que fa volar casa seva amb milers de globus, una família de superherois…). Aquests relats neixen de les vicissituds del dia a dia dels mateixos creadors. Des dels primers esbossos i notes gargotejats ràpidament fins als retocs d’acabat de la il·luminació i dels efectes, els creadors de Pixar s’esforcen constantment per contribuir a la trajectòria emocional dels personatges amb totes les eines de què disposen. 

Durant els anys de feina i esforç que representa la producció de cada pel·lícula, l’equip de Pixar no deixa res a l’atzar, tot és al servei d’una història destinada a fer-nos despertar les emocions. Aquesta exposició permet veure des de dins, des de la perspectiva dels artistes, el procés de disseny visual de Pixar. Les obres que es mostren proporcionen una idea general dels anys d’experimentació, deliberacions i repeticions que s’inverteixen en cada 

Els visitants de la mostra han de respectar estrictament les mesures sanitàries anticovid vigents. L’ús de la mascareta, el rentat de mans amb hidrogel i el distanciament social són obligatoris.

Horari:

  • De dilluns a divendres: de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Dissabtes: d’11 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Diumenges i altres festius: d’11 a 14 h

Preu:
Entrada gratuïta però amb inscripció prèvia

[+] Enllaç Reservar Entrades