Festa de Sant Antoni a Navata

This event has ended

Fira de Sant Antoni a Navata: una celebració plena de diversió i tradició! Aquest esdeveniment anual combina l’encant de la música, l’emoció del cross comarcal, la bellesa de la ruta medieval i l’art de la màgia i el teatre.

MúsicaCross ComarcalRuta MedievalMàgia i TeatreBenedicció d’Animals: Participeu en la benedicció d’animals per a una experiència espiritual i connecteu amb els nostres amics de quatre potes d’una manera única i significativa.

Caminada amb Animals: Preneu part a una caminada amb animals pels voltants pintorescos de Navata. Una oportunitat per gaudir de la natura i la companyia dels animals en una atmosfera relaxada.

Misa, Vermut i Ball: La Fira de Sant Antoni culmina amb una misa significativa, seguida d’un agradable vermut i una festa de ball. És l’oportunitat perfecta per celebrar junts aquesta tradició local.

No us perdeu aquest esdeveniment excepcional que abraça la diversitat de la cultura, la música, l’esport i la comunitat. Us esperem a la Fira de Sant Antoni a Navata per a una experiència inoblidable!