Festa del Barri Mercadal 2024

Festa Barri Mercadal

This event has ended

Arriba la Festa del Barri Mercadal.

La Festa del Barri Mercadal se celebra del 23 al 25 de maig amb un programa ple d’activitats per a tots els gustos.

El dijous 23, a les 19h, tindrà lloc la presentació i conferència de “El llegat indià desaparegut” d’Anna Castellví a la Sala d’Actes de l’Espai Cívic Mercadal, amb la possibilitat d’adquirir el llibre a càrrec de la Llibreria 22.

El divendres 24, a les 17h, la Plaça Santa Susanna s’omplirà d’alegria amb un espectacle infantil de la mà de Menuda Buena Onda, seguit d’una xocolatada freda preparada per Cuinats Mercadal.

El dissabte 25, les activitats començaran a les 18h a la Plaça Santa Susanna amb l’actuació del Cor Mercadal, dirigit per Cristina Gavilán i organitzat per l’Associació de Gent Gran Barri Vell Mercadal. A les 18:45h, el grup Soulsisters oferirà un repertori versionat de cançons pop. La jornada continuarà amb un sopar popular a les 20:30h, amb opcions per a tothom, incloent-hi menús infantils, vegetarians i sense gluten. Finalment, a les 22h, hi haurà un ball popular amb música country i line dance a càrrec de The Country Revival Farmers.

Aquest esdeveniment és organitzat per l’Associació de Veïns del Mercadal amb la col·laboració de diverses entitats locals, i és una excel·lent oportunitat per gaudir de la vida comunitària i la cultura del barri.