Festa del circ de Bescanó 2024

This event has ended

3a Festa del circ de Bescanó

La 3a Festa del Circ de Bescanó tindrà lloc el dissabte 11 de maig de 2024, de 17h a 23h, a la zona esportiva. Aquest esdeveniment gratuït promet una tarda i nit plenes d’activitats relacionades amb el circ per a totes les edats. Aquí tens un resum del programa:

Programa d’activitats:

  • 17h – Circus: Espectacle de circ de carrer itinerant amb domadors d’antics circs que reviuran la màgia dels circs clàssics. Es realitzarà un espectacle que transforma l’entorn en un teatre sobre xanques.
  • 19h – Els secrets de Mr. Stromboli: Espectacle de teatre i màgia a càrrec de Mr. Stromboli, un firaire que ven elixirs miraculosos mentre recorre pobles. Aquest acte combina teatre i fenòmens de circ.
  • 21h – Els fills de Drako: Espectacle de foc amb malabars de foc, grans boles de foc i molt més, adequat per a tots els públics.
  • De 18h a 21h – Jocs de fira i circ de carrer: Activitats familiars on els assistents podran jugar i convertir-se en autèntics artistes de circ, incloent malabars, equilibristes, xanquers i més.

Durant tot l’esdeveniment, hi haurà servei de bar i menjar (furgoeteques) disponible a la zona esportiva, garantint que els assistents puguin gaudir plenament de la festa. Aquesta celebració ofereix una oportunitat única per experimentar l’encant del circ en un ambient festiu i comunitari.