Festa Major de Cassà de la Selva

FEsta Major Cassa

Cassà de la Selva ens convida a la seva celebració més emblemàtica i esperada de l’any: la Festa Major. Una explosió de cultura, música i alegria, on els visitants poden submergir-se en l’essència del poble i gaudir d’un ambient festiu inigualable.

Entre els actes més destacats d’aquesta festivitat trobem la Nit dels Músics, un esdeveniment únic que converteix la plaça de la Coma, el cor de Cassà, en un escenari vibrant. Aquí, més de cinquanta músics locals formen una cobla monumental, omplint cada racó del poble amb la seva música.

La festa continua amb la Fira de Santa Tecla, també coneguda com la Festa Major petita de Cassà o la fira de tardor. Santa Tecla és un dels dies clau d’aquesta celebració, on els visitants poden gaudir d’una varietat d’activitats i espectacles.

A la Festa Major de la Santa Espina, que coincideix amb la tercera lluna plena de la primavera, 56 dies després de Setmana Santa, els elements més distintius de la vila prenen vida. Des de balls populars amb gegants, capgrossos i cavallets, fins a concerts i barraques populars, l’alegria i l’esperit de Cassà es despleguen per tota la vila.

Festa Major de Cassà de la Selva

Vine a gaudir de la Festa Major de Cassà de la Selva, on tant menuts com grans són benvinguts a compartir aquesta celebració plena de tradició i comunitat. No us perdeu aquesta oportunitat única de viure l’essència de Cassà!

[+] Programa pdf