Festa Major de Cassà de la Selva 2024

Festa major de Cassa de la Selva

This event has ended

Festa Major de Cassà de la Selva

Benvingudes i benvinguts a la Festa Major de Cassà de la Selva 2024!

Enguany, la nostra festa està plena d’activitats per a tots els gustos i edats, i representa una cita ineludible amb les tradicions més arrelades del nostre poble. La Festa Major és un moment especial per a tots nosaltres, un espai per a compartir alegria, música, espectacles, i sobretot, per reafirmar l’orgull de ser cassanencs.

Des de la tarda del divendres 24 fins al dimarts 28 de maig, Cassà es transforma en un escenari de gresca i diversió continuada. Com cada any, podrem gaudir de la màgia dels gegants Aldric i Isaura, dels concerts fins a la matinada a les barraques, dels salts sota el foc dels diables, i de la participació massiva a la cercavila de la civada. També tindrem l’oportunitat de retrobar-nos amb les nostres arrels a través de l’exposició central dedicada a les sales de festes i discoteques històriques del poble.

La programació inclou una gran varietat d’activitats que faran les delícies de tots els públics. Els més petits podran gaudir de cercaviles, espectacles familiars i activitats com la pintada de l’asfalt amb guixos. Els joves i no tan joves podran ballar als concerts de les barraques amb grups i DJ de renom, i participar en la tradicional cercavila de la civada amb molta música i bon ambient.

Agenda de la Festa Major de Cassà de la Selva

FestaMajor2024