Festa Major de la Pera

Festa Major la Pera

This event has ended

Torna la Festa Major de la Pera!

Ampli ventall d’activitats a la Festa Major de la Pera, els dies 24, 25 i 26 de maig.

La celebració inclourà activitats com un sopar popular, vermut musical, concerts, dj’s, exposició, animació infantill, sardanes o missa solemne amb acompanyament de cobla, entre d’altres

Sopar popular de germanor, una exposició de ceràmica, un vermut musical, animació infantil, nit jove, concerts, dj’s, sardanes, missa solemne i molt més. Els propers dies 24, 25 i 26 de maig la Pera celebra la Festa Major amb un ampli ventall d’activitats per a tots els públics

La celebració perenca arrencarà el divendres 24 de maig yamb el pregó inaugural, que anirà seguit del tradicional Sopar Popular a la plaça de l’Església, organitzat per la Jo.Pe.Pu. i acompanyat d’animació. El menú d’enguany, amb un preu de 10 euros inclou pa amb tomata, patates xips, amanida, botifarra, coca, vi i aigua, alhora que també hi ha opció vegetariana. Cal tenir present que s’ha de portar plat got i coberts.

L’endemà, dissabte, la programació continuarà amb una exposició de ceràmica a les sales de dalt de l’Ajuntament, a partir de les 11 h (alhora durant el dissabte de 10 a 21 h s’hi reproduïran obres de de teatre). Serà a les 12 h quan tindrà lloc un vermut musical a plaça a càrrec del músic local DJ Merey. A la tarda la programació continuarà amb animació infantil a càrrec de Jordi Tonietti, seguit d’un concert de La Veu del Bosc. 

La Festa Major continuarà a mitjanit al Polivalent, on tindrà lloc la Nit Jove amb concert de Banda Neón i sessió de Celtic DJ’s i DJ Martin. L’antrada serà gratuïta.

El diumenge la programació arrencarà de bon matí amb la missa solemne a les 10.45 h, que es farà amb l’acompanyament d’una cobla. Tot seguit, hi haurà dues sardanes a la plaça. La cloenda serà a la tarda, a partir de les 18 h al Polivalent, quan hi haurà el concert de Festa Major i el ball de fi de festa amb l’Orquestra Selvatana. 

La Festa Major, organitzada per l’Ajuntament de la Pera i la Jo.Pe.Pu.,, es fa amb la col·laboració de la Diputació de Girona i Albó Festes.