Festa Major de Llagostera 2023

FEsta amajor de llagostera

This event has ended

Del 26 al 30 de maig, la vila de Llagostera, t’invita a la seva Festa Major de 2023. No et perdis aquesta celebració plena d’activitats emocionants, amb propostes per a tots els gustos i edats.

L’esdeveniment es donarà inici amb el tradicional repic de campanes i una animada cercavila, seguit del pregó de la festa a càrrec del Grup Lila de l’Espai Jove de ca la Viudi. Aquest acte, que tindrà lloc el divendres 26 a les 19.30 h, marcarà l’inici oficial de la Festa Major.

El cap de setmana estarà ple d’activitats: podràs gaudir de la cercavila de gegants, el correfoc, concerts en directe i la dansa tradicional de sardanes amb la cobla la Principal de Cassà. El diumenge 28 a les 10.30 h, la Missa solemne honrarà la festa, seguida d’una mostra floral per gaudir de la bellesa i l’aroma de les flors en tot el seu esplendor.

Però això no és tot. La festa continua amb espectacles familiars, tallers per a petits i grans, i altres activitats que es duran a terme durant tota la setmana.

Per culminar la festa, el dimarts 30 a les 19 h, el Teatre Casino Llagosterenc acollirà la representació de “Festa Grossa”, amb Fel Faixedas i Carles Xuriguera, un esdeveniment que promet ser un dels més destacats de la festa.

La Festa Major de Llagostera és una celebració on la cultura, la diversió i la tradició es donen la mà. Una oportunitat única per submergir-se en l’esperit festiu de la vila, conèixer les seves tradicions i gaudir de la seva hospitalitat.

Programació de la Festa Major de Llagostera

festa-major-de-llagostera

[+] pdf