Festa Major de Llagostera 2024

This event has ended

Prepara’t per la Festa Major de Llagostera! Aquesta festa emblemàtica ens espera amb una programació variada per a tots els gustos i edats. Durant uns dies, els carrers i places del nostre poble es transformaran en un escenari d’alegria i convivència, on la tradició i la modernitat s’entrellacen per oferir experiències inoblidables.

Vine a gaudir de les activitats tradicionals i noves propostes! Des de les emocionants cercaviles de gegants i capgrossos fins als concerts, correfocs, exposicions i activitats esportives, cada racó de Llagostera s’omplirà de vida i color. No et perdis la fira d’atraccions, els espectacles per a famílies, i els àpats populars que ens faran reviure els sabors de la nostra infància.

Celebrem junts aquesta gran festa! La participació de les entitats locals, l’esforç de la Comissió de Festes i l’entusiasme de tots els llagosterencs i llagosterenques faran d’aquesta Festa Major un esdeveniment únic. Engalana el teu balcó, surt al carrer i uneix-te a la festa per crear records que perduraran en el temps. Visca la Festa Major de Llagostera!

Programa Festa Major de Llagostera

Festa-Major-de-Llagostera

[+]pdf