Festa Major de Salt

This event has ended

JA TENIM EL PROGRAMA DE FESTA MAJOR DE SALT

Avui s’ha presentat la Programació de la Festa Major de Salt què, enguany, se celebrarà del dijous 21 al dimarts 26 de juliol.

La Festa Major d’enguany ens permetrà gaudir dels actes més emblemàtics i, en aquesta línia, inclou propostes per a totes les edats i les activitats amb les quals ens sentim identificats. Des dels emblemàtics concerts a l’Era de Cal Cigarro i les tradicionals ‘barraques’, passant per la programació dels espectacles infantils, els gegants, les cercaviles, els castells, el recinte firal o els sopars de carrer.

El dijous 21 de juliol es donarà el tret de sortida a la Festa Major des de la plaça Lluís Companys, amb el tradicional pregó que aquest 2022 anirà a càrrec de l’Associació Kinbédeball i la Banda del Rec, dues entitats de la vila que enguany celebren el seu 25è i 20è aniversari, respectivament.

Entre les novetats d’enguany cal destacar que el mateix dijous 21 a la nit no hi haurà concerts a l’Era de Cal Cigarro, però sí que s’organitzarà la inauguració de barraques a càrrec de les entitats que hi participen i de la Comissió de
Festes. En aquest sentit, es vol que l’espai sigui un punt de trobada pels saltencs i saltenques que s’hi desplacin a sopar i que la vetllada es converteixi en un preludi de la Festa Major i de tota l’activitat que s’hi durà a terme.

Una altra de les novetats serà la MonarFest del 22 de juliol, de les 17 a les 21 hores, i que s’ha programat com un espai per als joves amb una zona lúdica, concerts amb DJ’s i barra sense alcohol.

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, explica que “estem molt il·lusionats i amb moltes ganes de celebrar la Festa Major d’enguany perquè es tracta d’una edició on podrem recuperar tots els actes emblemàtics d’aquests dies i que, per les restriccions imposades per la Covid, no en vam poder gaudir ni el 2020 ni el 2021”.

“La programació inclou propostes per a totes les edats amb activitats amb les quals tots els saltencs i saltenques ens sentim identificats com els emblemàtics concerts a l’Era de Cal Cigarro i les ‘barraques’, els sopars de carrer, les cercaviles o els castells”, afegeix Viñas.

ACTIVITATS FAMILIARS I PER A TOTS ELS PÚBLICS

L’Era de Cal Cigarro tornarà a ser un dels punts neuràlgics de la Festa amb una programació de concerts nocturns amb Lo de Marras, Roba Estesa, Black Músic Big Band i altres propostes com l’Orquestra Maravella o l’Orquestra Selvatana que, en aquest cas, se celebraran per la tarda. Precisament a l’Era s’instal·larà durant
la Festa Major un Punt Lila, una carpa que serà un espai d’informació, atenció i denúncia davant d’agressions sexistes i que està impulsat per l’Ajuntament, el Consorci de Benestar Social

Programació de la Festa Major de Salt

Programa-Festa-Major_digital1

[+] pdf

Més informació de la Festa Major de Salt en el web TotSalt