Festa Major de Sant Feliu de Pallerols 2023

FEsta MAjor Sant Feliu de Pallerols

This event has ended

Festa Major de Sant Feliu de Pallerols 2023: 4 dies de tradició, música i alegria

Del 26 al 29 de maig, Sant Feliu de Pallerols, situat a la comarca de la Garrotxa, celebrarà la seva Festa Major de 2023, un esdeveniment que promet quatre dies plens d’activitats per a tots els gustos. Aquí us detallarem tot el que us espera durant aquests dies de festa.

La festa començarà amb el pregó de festa, que enguany estarà a càrrec de Daniel Vilarrubias i Cuadras, arxiver, historiador de l’Art i violinista del Ball de Cavallets, Gegants i Mulassa. A continuació, es realitzarà un sopar popular per celebrar l’inici de la festa.

  • Divendres a la nit, podreu gaudir de la Primera Nit de Ball amb l’Orquestra Maribel, Àngel & Dimoni i DJ Calvins, que faran que tothom balli amb la seva música.
  • Dissabte a les 12 h, la campana Feliua de l’any 1626 marcarà l’inici del repic de festa. Després, els Cavallets, Gegants i Mulassa animaran les carrers de la ciutat amb la seva cercavila. A mitjanit, es donarà pas a la Segona Nit de Ball amb les actuacions de The Tyets, Ítaca Band i DJ Capde.
  • Diumenge a les 11 h, la Missa solemne comptarà amb l’acompanyament del Cor Parroquial. Més tard, a les 13 h, es realitzarà la Llunatukada, seguida d’una audició de sardanes amb la cobla Principal d’Olot a les 18 h. A les 22 h, es celebrarà la Tercera Nit de Ball amb Blue Moon.
  • Dilluns a les 18 h, hi haurà una altra audició de sardanes amb la cobla Principal d’Olot, que servirà com a preludi a l’acte principal de la festa: el Ball dels Cavallets, els Gegants i la Mulassa.

Us convidem a tots a gaudir de la Festa Major de Sant Feliu de Pallerols 2023, un esdeveniment que combina la millor de la tradició i la festa. No us ho perdeu!