Festa Major de Vilablareix 2024

Festa Major de Vilablareix 2024

This event has ended

Del 10 al 19 de maig celebrem la Festa Major de Vilablareix amb un programa carregat d’activitats. El primer cap de setmana de la festa comptarem amb la caminada nocturna, la Baixada dels sants Carretons, sardanes o havaneres. 

El segon cap de setmana arribarà més carregat d’activitats amb les barraques, els concerts i el pregó de la Festa Major, a càrrec de els Amics de Sant Roc, que tindrà lloc el divendres 17 de maig a les 19:30 h a la plaça Perelló. També es farà la Gimcana Entorratxa’t organitzat per l’Associació de joves Cal Jove. La gimcana anirà acompanyada pel grup de percussió BlocQuilombo. 

També podreu gaudir del teatre “Bandarra!” de la companyia Olla dels Maiquiets a les 21 h al pavelló municipal. 

El mateix divendres a les barraques es farà el 8è Concurs de grups musicals novells i a continuació pujaran a l’escenari el grup Pol Wagner, guanyadors del concurs de grups novells 2023, Julieta i Animal DJ. Les barraques i els concerts es faran com l’any passat al parc del carrer Raset.

El dissabte hi haurà les actuacions de Nevera RosaOrquestra Di-versiones i DJ Cèltics.

Al llarg del cap de setmana hi haurà activitats per a totes les edats, els més menuts gaudiran d’espectacles infantils i tallers, mentre que la gent gran podrà participar del sopar popular, balls amb Cafè Trio, sardanes i el concert amb La Principal de la Bisbal.

Programació Festa Major de Vilablareix