Festival FLIC a Ribes de Freser

Festival-Flic

This event has ended

Una Aventura Literària i Artística a la Vall de Ribes

La Vall de Ribes es transforma en un món de fantasia i creativitat amb la celebració del FLIC Festival de literatura i arts per a infants i joves. Aquesta festa cultural, pensada per al gaudi de les famílies, convertirà la Plaça del Mercat de Ribes de Freser en un punt de trobada plè de màgia el proper 29 de març, de 11h a 13:30h.

Una Explosió de Creativitat

Il·lustració en Viu

Els reconeguts il·lustradors Pau Macián, Nora Zapata, Teixó Gris i Eudald Casals donaran vida amb els seus pinzells als relats més enraïtzats de la tradició oral de la Vall de Ribes. Testimonia la creació en directe de personatges emblemàtics com els golluts o les encantades.

Exploració entre Pàgines i Arbres

Deixa’t endinsar per Miguel Bustos en un bosc il·lustrat on conviuen la rínxols d’or i els tres porquets. Descobreix una selecció curada de llibres on el bosc és més que un simple escenari.

Taller Creatiu: Històries en Moviment

Participa en la construcció de noves narratives a partir d’àlbums il·lustrats amb el joc de construcció plusplus. Una experiència interactiva que despertarà la imaginació dels més petits i dels no tan petits.

La Biblioteca Silenciosa

Aquesta serà la teva oportunitat per submergir-te en el relaxant món de la narració. Amb un parell d’auriculars, podràs escoltar contes narrats per veus carismàtiques en l’ambient més acollidor.

[+] info