Festival monar’T

festival monart

This event has ended

El Festival monar’T neix com una iniciativa comunitària, cercant la implicació de tothom, tant a nivell associatiu, d’entitats veïnals, socials i culturals, de serveis i d’administracions, com a nivell individual, d’artistes i veïns implicats.

El 2022 és la seva 4a edició, amb la intenció de continuar posant al mapa de la ciutat de Girona un esdeveniment cultural de qualitat, utilitzant com a eix vertebrador un dels punts més interessants dels barris de Santa Eugènia i de Can Gibert: la seva riquesa i diversitat cultural.

monar´T és un festival anual de murals i d’art urbà als barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla amb un caràcter 100% social i de temàtica multicultural.

Enguany posem la mirada en els infants i adolescents del barri, i en un dels seus drets bàsics, l’habitatge. I aprofitem el color verd d’aquesta edició, per continuar apostant per una gestió ecològica i sostenible, i visibilitzar el patrimoni natural que té el
territori.

I a aquesta edició tenim una intervenció més, fruit d’un projecte artístic, col·lectiu i comunitari “+ar’T” on posen la dimensió en el gènere, la diversitat i la riquesa cultural del territori “Dones que ens representen”.

Programa Festival monar’T

Programa-Festival-monarT

[+] pdf