Festivalot 2024

This event has ended

Festivalot 2024: La Gran Festa de la Música Familiar a Girona

Festivalot 2024: La Gran Festa de la Música Familiar a Girona

Els Amics de les Arts tornen a organitzar el Festivalot, el Festival de Música en Família de Girona, que tindrà lloc el cap de setmana de l’1 i 2 de juny. Aquest esdeveniment, amb més de 30 concerts i activitats, es repartirà entre l’Auditori de Girona, el Palau de Fires i el Parc de la Devesa, convertint la ciutat en un punt de trobada per a famílies amants de la música.

Entre els concerts més destacats, hi ha actuacions de Miki Nuñez, Stay Homas, Figa Flawas i Lildami. El dissabte 1 de juny, Lildami oferirà dos concerts (11.30 i 13h), seguit de Miki Nuñez amb el Cor Jove i Allegro del Conservatori (16.30 i 18.30h). També es podrà gaudir de l’espectacle Soul&Funk per a la primera infància. El diumenge 2 de juny, Stay Homas actuarà en doble funció (10.30 i 12h), i Figa Flawas amb el Cor Geriona infantil tancaran la jornada (17 i 18.15h). A més, es representarà l’espectacle infantil El monstre de colors.

El Palau de Fires acollirà una programació de concerts i activitats d’accés lliure, amb actuacions destacades com Sara Roy (dissabte 1 a les 12.15h), Lesquefaltaband (dissabte 1 a les 17.30h) i Els Atrapasomnis (diumenge 2 a les 15.15h). També hi haurà actuacions de nens i nenes d’escoles de música de Girona i rodalia, així com espectacles de cultura popular.

El Parc de la Devesa oferirà una zona de furgoteques i bar oberta a tothom durant tot el cap de setmana, fent del Festivalot una experiència completa per a tota la família. Les entrades per als concerts de pagament tenen preus que oscil·len entre els 2 i els 12 euros, segons el nombre de concerts comprats. El Festivalot col·labora amb la Fundació Albert Bosch per promoure la investigació de solucions mèdiques per a les malalties infantils i contribuir al benestar de les persones.

[+] Programació