FIMAG 2023

FIMAG

This event has ended

FIMAG 2023: Torroella de Montgrí es converteix en l’epicentre mundial de la màgia.

El Festival Internacional de Màgia programa una gran varietat d’espectacles en 11 espais de la ciutat catalana del 2 al 4 de juny.

El FIMAG 2023, Festival Internacional de Màgia, està a punt de començar a la pitoresca ciutat de Torroella de Montgrí. Aquest esdeveniment màgic, que arriba a la seva 11a edició, ha preparat una programació excepcional amb un total de vuitanta sessions de màgia que tindran lloc en onze espais diferents. Durant els dies 2, 3 i 4 de juny, aquesta localitat es convertirà una vegada més en l’epicentre mundial de l’art màgic.

La programació del festival s’ha organitzat en tres àmbits principals: Gran Màgia, Màgia Singular i Màgia Popular. A més, el públic tindrà l’oportunitat de gaudir de la presència de prestidigitadors de renom procedents de diverses parts del món, com ara Catalunya, Rússia, França, Corea del Sud i Suècia.

Un dels plats forts de la programació és la Gran Màgia, que tindrà lloc a l’Espai Ter. En aquest escenari, els assistents podran presenciar l’avantguarda del sector, com ara el geni de la hipnosi col·lectiva Jeff Toussaint, la Gran Gala Internacional de Màgia i l’encantador Jandro, conegut per l’espectacle Descabellado.

Per als amants d’una màgia més irreverent i políticament incorrecta, o simplement per als més atrevits, es reservarà una selecció especial d’espectacles en horari nocturn al pati de les Clarisses. El Mag Ramó i Alejandro Barranco s’encarregaran d’entretenir el públic amb el seu toc “golfista”.

El FIMAG també portarà la màgia als carrers de Torroella de Montgrí, complint amb la seva tradició d’acostar aquest art a tots els públics. Espais com la plaça de la Vila, el Passeig de Catalunya, el Cinema Montgrí, el Convent de les Clarisses i la Plaça Ernest Lluch s’ompliran de números màgics a l’aire lliure.

Dins de l’àmbit de Màgia Singular, el Palau Solterra, la Casa Galibern, l’auditori La Tina del Museu de la Mediterrània, el pati de l’antic convent de les Clarisses i l’escenari del Cine Petit acolliran espectacles de màgia de prop, oferint una experiència íntima i fascinant als assistents.

A més de tota l’oferta d’entreteniment i divulgació, el FIMAG juga un paper important com a punt de trobada professional per a tots aquells que es dediquen a l’espectacle i la programació màgica. La Fira Professional FIMAGPro, que forma part de l’esdeveniment, oferirà una jornada tècnica i de debat centrada en la màgia a Catalunya. Aquesta és una oportunitat única per als professionals del sector per connectar-se, compartir coneixements i establir noves col·laboracions.

A més, el FIMAG també destaca per la seva faceta solidària. Una de les activitats destacades és la Gala Solidària, en col·laboració amb la Fundació Abracadabra, que té com a objectiu proporcionar una experiència màgica als joves amb diversitat funcional de diferents centres d’educació especial de les Comarques Gironines.

Les entrades per a tots els espectacles de pagament ja es troben disponibles en el lloc web oficial del Festival. Els preus oscil·len entre 19 i 28 euros per als espectacles de la secció “Gran Màgia”, mentre que els espectacles de les seccions “Màgia Singular” i “Màgia Golfa” tenen un preu de 4 euros.

Programació de FIMAG

Amb una programació diversa i emocionant, així com la participació de mags de renom internacional, el FIMAG 2023 promet oferir una experiència màgica inoblidable per als assistents. Torroella de Montgrí es converteix, un any més, en el punt de referència mundial de la màgia, i els amants d’aquest art tenen una oportunitat única per submergir-se en un univers d’il·lusió i fascinació.