Fira de la Cervesa d’Olot

5a Fira de la CERVESA ARTESANA d'OLOT 2023

This event has ended

La Fira de la Cervesa d’Olot: un esdeveniment ÚNIC que no voldràs perdre’t!

Imagineu-vos un dia ple de sabor, cultura i amistat, en un lloc on l’artesania i la passió s’uneixen per celebrar una GRAN FESTA. La 5na Fira de la Cervesa Artesana d’Olot està a punt d’arribar, i volem convidar-vos a ser part d’aquesta aventura única.

El primer d’abril, l’1 d’abril, l’Associació de la Cervesa Artesana de la Garrotxa organitza un esdeveniment que captivarà els vostres sentits i us farà descobrir el món fascinant de la cervesa artesana. Comença el dia amb una ruta en Vespa, on més de 70 entusiastes recorreran els obradors de cervesa artesana de la regió, fins a arribar a Sant Joan de les Abadesses per esmorzar a l’Obrador de La Calavera.

Mentre les Vespas continuen el seu viatge, el recinte firal d’Olot es prepara per rebre els visitants amb els braços oberts. Les portes s’obriran a les 10 del matí, desplegant una festa plena de cervesers, inflables i food trucks, tot acompanyat per la primera diada castellera de la Fira amb les colles dels Xerrics d’Olot i els Esperxats de Banyoles.

Castells Olot 5a Fira de la CERVESA ARTESANA d'OLOT 2023

A les 12 del migdia, gaudiu del Tast Musical, on es podran degustar 4 cerveses diferents dels 17 cervesers presents, tot això animat pel talent musical de Manelic de Pera. No oblideu adquirir els vostres tiquets anticipats per a aquesta experiència multisensorial.

Després d’una matinal plena d’emocions, és hora de seure i compartir un dinar popular servit pel catering de Pebre Roig. Assegureu-vos de comprar el tiquet anticipat i si no ho heu fet, no us preocupeu, les food trucks estaran a la vostra disposició.

La tarda està carregada d’activitats per a tots els gustos: música a càrrec de Marçal i Adrià, balls amb els gegants Tim i Clam, i més diversió amb la xaranga Bufa Tramuntana. A les 20h, els concerts començaran amb el grup de versions Banda Neon, seguits dels DJ Angel i Dimoni, que tancaran aquesta jornada màgica.

No deixeu passar aquesta oportunitat única de gaudir d’un dia ple de cultura, sabor i diversió a la 5na Fira de la Cervesa Artesana d’Olot. El preu per participar en aquesta festa és de només 4,50€ per als adults i 3,50€ per als infants, que inclou l’accés als inflables amb monitor.

Marqueu-vos la data al calendari, convideu els vostres amics i família, i prepareu-vos per viure una experiència inoblidable a la Fira de la Cervesa Artesana d’Olot. Ens veiem allà!

Programació de la Fira de la Cervesa d’Olot

Programa 5a Fira de la CERVESA ARTESANA d'OLOT 2023

Ruta i Programa de CERVespes Artesanes

CerVESPES 5a Fira de la CERVESA ARTESANA d'OLOT 2023

Preus de la 5na Fira de la Cervesa Artesana d’Olot

Preus de la 5na Fira de la Cervesa Artesana d’Olot . Preu de l’entrada + Got, Entrada Infantil, Tast Musica, Dinar Popular.

Entrada + Got de la Fira + Tast Musical + Dinar Popular 25€

Gaudeix del 100% de la Fira de la Cervesa.