Fira de la llet de Vilobí

fira de la llet

This event has ended

10a Fira de la llet de Vilobí d’Onyar i XXXIII Festa de Sant Galderic

La Comissió Organitzadora de la Fira de la Llet, conjuntament amb l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar, ha preparat diferents actes per a la celebració de la X Fira de la Llet i la 34a Festa de Sant Galderic.

En primer lloc manifestar-vos el desig que tothom estigui bé de salut, que la pandèmia vagi minorant i que, quant abans millor, la puguem veure com un fet històric. Com a conseqüència de la Covid19, l’any passat no vam poder celebrar la Fira i enguany ens fa il·lusió poder tornar-la a celebrar. Degut a les normatives sanitàries actuals, alguns actes es veuran limitats, però farem tot el que estigui a les nostres mans perquè la Fira sigui ben lluïda i la pugueu gaudir plenament.

El sector agrícola i ramader té una importància rellevant al nostre municipi, tanmateix des de l’organització volem que la Fira també promocioni tots els sectors que integren el teixit industrial i comercial.

El sector boví de llet està en una situació molt difícil degut a la pujada del cost de l’alimentació animal i el baix preu que les distribuïdores paguen per litre de llet.

Programa de la Fira de la Llet

FIRA-DE-LA-LLET-21-web

[+] pdf