Fira de la Rosa de Roses

Fira de la Rosa de Roses

Fira de la Rosa 2023 – Un cap de setmana ple de flors i espectacles a Roses

Del 8 a l’11 de juny de 2023, la ciutat de Roses s’omple de color i festa amb la Fira de la Rosa. Durant aquest cap de setmana, els carrers de la ciutat es transformen amb magnífiques decoracions florals, exposicions, espectacles de carrer per a tots els gustos i delicioses campanyes gastronòmiques. Aquí teniu tot el que necessiteu saber per aprofitar al màxim aquest esdeveniment floral.

Decoracions amb Motius Florals

  • Els dies 8 i 9 de juny, durant tot el dia, el carrer Pi i Sunyer i altres carrers de Roses es transformaran amb catifes de Corpus confeccionades per comerciants, agrupacions i associacions locals.
  • Dels dies 9 al 11 de juny, a la SUF, l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat presentarà una exposició de tipologia de roses, amb una composició floral única.
  • El 10 i 11 de juny, la Plaça de l’Església es vesteix de gala amb una decoració floral especial, a càrrec dels alumnes de CF Activitats Comercials, del Centre Escolar Empordà i de Càritas Diocesana de Roses.

Espectacles de la Fira de la Rosa

Dissabte 10 de juny, la ciutat es transformarà en un gran escenari d’animació amb tallers infantils, espectacles itinerants, màgia, circ i música. D’11.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 19.00 h, a la Rambla Riera Ginjolers, es realitzaran tallers infantils i jocs gegants.

A les 17.00 h, Marçal Font presentarà un espectacle de màgia, i a les 19.00 h, la Rambla Riera Ginjolers acollirà un espectacle de circ: Máximo Óptimo. De 18.30 h a 21.30 h, no us perdeu els tastets gastronòmics amenitzats per DJ Dulo.

Per tancar la jornada, a les 21.45h, a la plaça del Teatre, no us perdeu l’espectacle musical “Divinas”, a càrrec d’Agombola Serveis Culturals.

Diumenge 11 de juny, comença el dia a les 10.00 h amb la XVI Trobada de Puntaires a la Rambla Riera Ginjolers. A partir de les 11.00 h, es continuarà amb més jocs gegants i espectacles de carrer, incloent “La Cirquestra”, a càrrec de Cia. Improvisto’s Krusty Show. A les 17.00 h, es presentarà l’espectacle de circ “Els secrets de Mr. Stromboli”, a càrrec d’EQM Serveis Culturals.

A les 18h, els carrers de Roses es tornaran a omplir de música amb el musical itinerant “Dammer Band”. I de 18.30 h a 21.30 h, els tastets de Roses amenitzats per DJ Dulo tornaran a la rambla Riera Ginjolers, davant del Safareig, per acabar el cap de setmana amb un toc gastronòmic.

Programació de la Fira de la Rosa

Programa-llibret-CAT-fira-rosa_2023-1

[+] pdf