Fira de Primavera a Castelló d’Empúries i Empuriabrava

This event has ended

Descobreix la vibració de la Fira de Primavera a Castelló d’Empúries, una celebració que combina l’encant medieval del poble amb l’alegria de l’arribada de la primavera. Amb les seves carrers empedrats i edificis històrics com a teló de fons, la fira ofereix una experiència única per a tota la família.

Mercat de productes artesanals i locals, on podràs trobar des de bijuteria fins a ceràmica tradicional, creant una oportunitat perfecta per endur-te a casa un record únic d’aquesta visita especial.

Els foodtrucks envaeixen els carrers amb una gran varietat de sabors, des de la cuina tradicional catalana fins a propostes culinàries internacionals. Deleita el teu paladar amb delicioses opcions mentre gaudeixes de l’ambient festiu.

Els més petits de la família s’ho passaran en gran amb els inflables i altres atraccions pensades especialment per a ells. La seva rialla resonarà pels carrers mentre es diverteixen i creen records inoblidables d’aquesta jornada.

No et perdis la Fira de Primavera a Castelló d’Empúries, una experiència que combina cultura, gastronomia i diversió en un marc incomparable.