Fira de Sant Martirià a Banyoles 2023

This event has ended

Fira de Sant Martirià

La Fira de Sant Martirià és una suma de tradició i modernitat. És una fira amb una llarga trajectòria vinculada al món de la ramaderia que té el seu origen segles enrere. Hi ha antecedents ja en el segle XIV.

La Fira s’ha anat adaptant al pas dels anys i ha sabut evolucionar i adaptar-se a les exigències dels nous temps i a les necessitats que la ciutadania ha anat demanant. Però continua fidel als seus orígens i els trets característics dels seus inicis.

El bestiar rossam, els cavalls, els burros i el concurs morfològic perduren en el temps i comparteixen espai amb exhibicions i espectacles eqüestres, una mostra de races autòctones catalanes, un monogràfic de gos d’atura català, un mercat d’artesania i múltiples conferències, xerrades i exposicions relacionades amb el món del cavall i les races autòctones.

La Fira de Sant Martirià o “La Fira” com la majoria de banyolins i banyolines, la coneixem i l’anomenem, és actualment un referent de les fires relacionades amb el món del cavall i de les races autòctones d’arreu de Catalunya i fins i tot del sud de França.

Dates: 17, 18 i 19 de novembre de 2023

Programació de la Fira de Sant Martirià

[+] info