Fira del Conte de Medinyà 2024

Fira del Conte Medinya

14ena Fira del Conte de Medinyà

La Fira del Conte de Medinyà, situada al cor del Gironès, és una celebració vibrant de la cultura i la narrativa, especialment dirigida al públic infantil i juvenil. Aquesta fira és una oportunitat única per a famílies, infants i joves per gaudir de la literatura d’una manera interactiva i participativa.

Activitats Divertides per a Tota la Família

La fira inclou una gran varietat d’activitats relacionades amb la narració oral i escrita. Hi ha sessions de contes amb narradors professionals que captiven l’audiència amb les seves històries fascinants. A més, els tallers de creació literària permeten als més petits explorar la seva imaginació i crear les seves pròpies històries.

També hi ha activitats lúdiques i educatives, així com espectacles teatrals que ofereixen diversió per a tota la família. Aquestes activitats no només entretinguen, sinó que també eduquen i inspiran als joves lectors.

Pendent l’agenda per aquesta edició…

Un Punt de Trobada per a Autors i Lectors

La Fira del Conte és també una plataforma per als autors locals i nacionals per compartir les seves obres i intercanviar idees amb el públic. És una ocasió per conèixer de prop els escriptors, obtenir autògrafs i descobrir nous llibres que poden captivar els nens i nenes.

Una Història Inspiradora

La Fira del Conte de Medinyà va néixer l’any 2010 gràcies a l’impuls d’un grup de joves que volien crear un esdeveniment identificatiu per al poble. La inspiració inicial va venir d’un veí, Joan Bahí, qui, després de veure un reportatge sobre el diari personal de Hans Christian Andersen, va descobrir que l’autor danès havia fet parada a Medinyà l’any 1862 a causa d’uns forts aiguats.

La Fira del Conte de Medinyà és més que una simple fira; és una experiència que fomenta l’amor per la lectura i la creativitat en un entorn familiar i acollidor. No us perdeu aquesta oportunitat única de gaudir d’un dia ple de contes, diversió i cultura!