Fira del llibre local i conscient

Fira del llibre local les preses

This event has ended

Aquesta fira pretén ser un referent en el panorama editorial i un punt de reflexió sobre la producció i el consum conscient de cultura i lectura.

Estem preparant moltes coses pel dissabte 24/9: activitats familiars, contacontes, presentacions, debats, tallers, gimcanes… totes relacionades amb el món del llibre i la sostenibilitat.

CONTACONTES I TALLERS

Aquesta no és una fira exclusivament del llibre infantil, però n’hi haurà, de llibres infantils, perquè no concebem una fira del llibre sense els cuidar avui els lectors de demà.

PRESENTACIONS

Estem preparant presentacions de llibres amb tastos literaris, debats sobre residu i ecoedició, poesia… perquè en aquesta fira tot es barreja i tot és possible.

GIMCANES

La fira s’ubica a Les Preses, La Garrotxa, un dels paratges més delicisoso de Catalunya. No ens quedarem només a la Plaça Major del poble. Us convidarem a passejar pel poble i descobirar-lo.

ASSISTÈNCIA DE BIBLIOTEQUES

L’Ajuntament de Les Preses convida a tots els ajuntaments de la comarca a participar de la fira amb vals de compra per a les seves biblioteques i escoles.

Programa de la Fira del llibre local i conscient