Fira medieval d’Hostalric 2019

This event has ended

Aquest esdeveniment fa que, any rere any, durant el divendres, dissabte i el diumenge de Setmana Santa, Hostalric es converteixi en una vila medieval amb un gran mercat, personatges i activitats pròpies d’aquelles dates. 

Amb això, també es pretén commemorar l’esplendor del passat medieval del municipi, el qual era cap i centre de tot l’extens vescomtat de Cabrera.

LA FIRA MEDIEVAL D’HOSTALRIC ARRIBA A LA SEVA XXIII EDICIÓ

Enguany, el tradicional espectacle i sopar medieval es farà, per primera vegada en la història de la Fira, a les sales del castell d’Hostalric

Entre muralles, torres, productes de la terra i artesania el poble d’Hostalric es convertirà del 19 al 21 d’abril en una vila medieval amb un gran mercat amb una àmplia oferta de productes artesans i activitats per a tota la família, personatges i activitats pròpies de l’època: demostracions d’oficis, les cercaviles, els espectacles itinerants, els tornejos cavallerescs, espectacles de foc, visites guiades…  que faran reviure l’esplendorós passat medieval de la vila d’Hostalric. 

La fira abasta l’àrea del castell i el recinte medieval. En el recinte s’hi ubica el gran mercat d’artesania i alimentació amb una variada oferta d’embotits, dolços i formatges entre d’altres; i a la zona del castell s’hi instal•la el campament medieval, l’exposició de tortura i les demostracions d’oficis.

Un dels actes més destacats de la Fira és el sopar medieval. Aquest es farà el divendres 19 d’abril i s’inicia amb un espectacle medieval al pati d’armes del castell  i posterior sopar a les sales del Cavaller amb el clàssic menú medieval.

Fira20Medieval202019-comprimido1