Handmade Home

This event has ended

Handmade Festival és ara Handmade Home: la primera fira virtual del do it yourself

Del 16 al 18 d’octubre, en la web de handmadehome.es, 33 hadmakers d’arreu del món  oferiran tallers i masterclass exclusius i inèdits per a tots els inscrits. Hi haurà tutorials d’scrap, bricolatge, lettering, knitting, il·lustració, stop motion, costura… L’accés és gratuït.

L’actual pandèmia no permet fer una fira presencial però els fans del do it yourself no podien quedar-se sense el seu espai d’idees i creativitat.  Evident Events, amb el suport del seu patrocinador principal, Bauhauss, ha organitzat la primera fira virtual del sector. 

Durant tres dies  –del 16 al 18 d’octubre– 33 handmakers  de diversos sectors mostraran en exclusiva creacions inèdites, només per al públic del Handmade Home. “Hem canviat el format i hem volgut donar un valor afegit a tots els nostres seguidors: que el contingut sigui inèdit i que el públic pugui gaudir dels tallers sempre que vulgui a través dels descarregables. Si volen, podran anar al festival cada dia, és l’avantatge del món virtual”, explica Anna Ventura, directora del Handmade Home. 

Noves cares: de Lyona Ivanova a Joel Miñana

El Handmade Home incorpora noms nous i noves tècniques: “l’scrap i el croixet, ens fascinen, però també volem donar cabuda a noves tècniques, entre elles les digitals. El món ens empènyer cap aquí i és una manera d’obrir-nos a nous públics”, diu Ventura. 

Una d’aquestes cares és Lyona Ivanova. Realitzadora, fotògrafa, il·lustradora, dissenyadora… té més de 189k seguidors a Instagram. Impartirà un taller d’stop motion on a través d’una app molt senzilla donarà vida a personatges de plastilina prèviament creats. 

Tan important és realitzar unes creacions boniques com saber-les mostrar. ‘Me lo dijo adela’ donarà les claus per tenir un perfil d’Instagram atractiu. És experta en “Sweet Social Media” i ajuda els emprenedors a brillar. 

L’il·lustrador de moda Joel Miñana farà una masterclass on pas a pas i traç a traç mostrarà com descobrir totes les tècniques necessàries per il·lustrar.

Cares noves però també cares conegudes com Santa Pazienza (126k a IG), Quim Díaz o Vintage Odissey, s’alternaran al llarg de les tres jornades. 

Handmakers internacionals

El format virtual del Handmade Home permet que hi participin influencers d’àmbit internacional. Destaquen la creadora de croixet, @virreinata (Argentina); i l’scrapera @caneogobi (Mèxic). “La nova edició on line ens permet ser una finestra al món i ens permet que handmakers de tots els continents participin en la nostra aventura”, assenyalaVentura. 

És gratuït

La inscripció al Handmade Home és totalment gratuïta. Cada dia, s’oferiran una desena de tallers i els continguts estaran disponibles durant 24 hores.  

Aquells que, passades les 24 hores, vulguin accedir a les màsterclass i els dissenys –per sempre- podran comprar el passi TOP (a partir de 59€) que permet descarregar-se tutorials, patrons i material extra per valor de 600€.

Totes les creacions que s’exhibiran al Handmade Home seran inèdites, pensades expressament per aquest esdeveniment.

Web i inscripcions