La gata que volia canviar la història

This event has ended

La gata, el mussol, el llangardaix i el ratolí és una història de quatre animals que viuen en un arbre banyan. No són amics, són més aviat preses i depredadors. Tots viuen amb una mica de por a l’animal que està per sobre d’ells en l’arbre, però aconsegueixen conviure. Tot canvia quan la gata cau en un parany d’un caçador i el ratolí la salva amb la promesa que mai li matarà. Després de l’incident, la gata intenta fer-se amiga del ratolí, però ell mai acaba de confiar i és finalment el mussol qui intervé.

La història pretén parlar sobre confiança i lleialtat en contrast amb les lleis de la naturalesa. En l’obra comptem amb els quatre ballarins que manipulen els titelles, una escenografia modular que representa l’arbre de banyan i situacions intel·ligibles entre els personatges, com el conflicte de la gata i el ratolí.

L’esperit dels contes hindús consisteix a plantejar preguntes sobre la moral i el raonament dels personatges. La Gata es qüestiona els rols establerts i el camí triat per a ella, el Mussol és rigorós amb les regles (que ho afavoreixen bastant), el Llangardaix que no vol cap mena d’esforç i el Ratolí està massa espantat per a intentar-ho.

Diumenge, 21 de gener de 2024 a les 12:00h a l’Espai Pineda de Sant Gregori.

Preu: 6€

[+] Entrades