Nomad Festival 2024

Nomad Festival

This event has ended

Festival de cultura, gastronomia, música, faràndula i comerç.

Els propers 31 de maig, 1 i 2 de juny, el Nomad Olot inundarà el centre de la ciutat de gastronomia, cultura, mercat, música i activitats. El Nomad Olot neix amb l´idea de ser el tret de sortida de l´estiu i amb la filosofia d’oferir una fusió de música en viu, faràndula olotina, gastronomia, animació familiar i market de dissenyadors independents.

L’edició 2024 del Nomad Olot tindrà lloc els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny al passeig d´en Blai i els horaris seran de 17 a 00.30 hores, tant divendres com dissabte, mentre que el diumenge obrirà les portes a les 11 hores i finalitzarà a les 22 hores. Inclourà cinc concerts, un espectacle d’animació infantil i una zona de jocs oberta tots els dies per als més petits. Els visitants també gaudiran d’una acurada selecció de 10 foodtrucks i parades de gastronomia de tot Catalunya i un espai market amb presència d’unes 20 marques independents. L’entrada serà gratuïta, tant per adults com infants, i donarà accés il·limitat a totes les activitats programades.

La música en viu, un dels pilars de l’esdeveniment

La música és un dels pilars del Nomad Olot. Cada dia, els assistents podran gaudir de concerts a l’escenari principal, situat al Firal Petit.

La programació musical inclou propostes per a tots els gustos, des de versions pop-rock dels anys 80, 90 i 2000 a càrrec de Mala Vida, passant pel folk rock d’autor de la mà de Paxofon, hits internacionals amb Bulsara (el grup tribut a Queen) i acabant amb ballaruca de grans temes nacionals i internacionals amb La Duda Ofender.

Al voltant de 20 parades al market del Festival

L’espai market jugarà un paper molt important al Nomad Olot, ple de marques independents escollides acuradament per l’equip creatiu de Nomad. Es podran trobar productes de cosmètica natural, decoració, bijuteria, moda, complements, macramé, objectes per la llar o plantes, entre d’altres.

Les parades s’ubicaran al capdamunt del Firal per tal d’oferir una experiència de compra còmoda i agradable per a tots els visitants.

Diversió per a tota la família

El Nomad Olot  vol ser un espai d’entreteniment per a tota la família i, per això, l’entrada al Festival donarà accés il·limitat a l’espai infantil que enguany estarà protagonitzat per un poblat en construcció, un espai de joc per infants d’entre 3 i 12 anys i espectacles d’animació.

A l’escenari principal, a les 18 hores del divendres 31 de maig hi haurà l’espectacle Eli Casas show, mentre que a les 12.45 hores del diumenge 2 de juny es podrà gaudir de Dantuvi amb la canalla, un concert vermut de rumba catalana enfocat a tota la família.

Aquestes actuacions acompanyaran el actes familiars previstos per la festivitat de Corpus com la cercavila dels gegants, cavallets i cabeçuts que sortirà a les 18 hores del dissabte 1 de juny de l’Hospici o el ball de la faràndula a la plaça Major a les 12 hores del diumenge 2 de juny.

Una àmplia oferta gastronòmica

La gastronomia tornarà a ser una protagonista ineludible, apostant per una oferta apta per a tots els públics i molt atenta a les noves tendències. Els menús dels foodtrucks del Nomad Olot reuniran especialitats i cuines de tot el món, plats per a persones veganes i vegetarianes, hamburgueses amb carns ecològiques i aliments Km. 0 apta per a persones amb intoleràncies alimentàries.