Planescadabra 2024

planescabra 2024

This event has ended

L’edició 2024 del Planescadabra està formada per tres gales i espectacles de carrer:

  • GRAN GALA MÀGICA NACIONAL I INTERNACIONAL
  • MÀGIA PER ADULTS – “IMPERFECTE” Isaac Jurado
  • GALA DE MÀGIA JOVE SOLIDARIMÀGIA

DIVENDRES 22 DE MARÇ

MÀGIA PER ADULTS – “IMPERFECTE” Isaac Jurado – Pavelló Municipal – 21:30h: Isaac Jurado és un mag còmic que porta més de 20 anys com a professional. Té pinta d’haver-se deixat el gas obert a casa, però que això no et confongui, combina la màgia més potent amb l’humor més intel·ligent. En aquesta ocasió ens ofereix un espectacle per a públic adult, amb molt de ritme i enginy que combina tots els estils de l’il·lusionisme. No et perdis l’oportunitat de veure coses  impossibles de la mà d’un dels artistes actuals més sol·licitats a, festivals i gales internacionals de màgia

DISSABTE 23 DE MARÇ

ESPECTACLES DE CARRER

“AIXÒ NO ÉS MÀGIA… O SÍ” Mag Struc Plaça Nova – 12:00h: És una barreja d’ingeni, originalitat, creació i bogeria que farà gaudir a tots aquells que el mirin. Efectes visuals, jocs de paraules i altres esdeveniments absurds poden fer que les coses semblin màgiques. “Això no és màgia… o sí”, és apte per a tots els públics, i on passareu una bona estona pensant que veieu una cosa realment màgica. Un espectacle que ha visitat nombrosos festivals de teatre i circ, nacionals i internacionals, i que no us deixarà indiferents.

“TALLER DE MÀGIA” Magicolandia Plaça Nova – 16:30h: De la mà de la Cristina, la botiga Magicolandia us ofereix un divertit i amè Taller de Màgia gratuït, que us transportarà al món màgic sense adonar-vos i us emportareu després el vostre kit màgic. A més, també podreu comprar a Magicolandia jocs per a iniciar-vos a la màgia, o bé per a continuar gaudint d’aquesta disciplina artística.

“TRÒPIC” Teia Moner Plaça Nova – 18:00h: Els tròpics són uns paral·lels que donen la volta al món per la part més ampla de la Terra. Aquestes línies imaginàries passen per un munt de països del nostre món amb cultures diferents i a tots els uneix l’esperit tropical. Uns quants animals originaris de les seves terres són els protagonistes dels contes de l’espectacle. Espectacle de màgia i titelles inspirat en contes d’animals que viuen al Tròpic de Capricorn, Tròpic de Càncer i Equador.

planescabra 2024

DISSABTE 23 DE MARÇ DE 2024

GRAN GALA MÀGICA NACIONAL I INTERNACIONAL – Pavelló – 21:00h

SERGI BUKA: Les ombres no hi són: Apareixen. Les ombres no hi són per sempre: Desapareixen. De vegades canvien i es transformen. Una ombra es forma quan la llum incideix en un objecte opac, la llum incapaç de travessar l’objecte, interromp la seva trajectòria i apareix una ombra… mitjançant aquest principi, Sergi Buka crea amb les mans una infinitat d’històries plenes de màgia, humor i poesia utilitzant el llenguatge universal i mil·lenari de les ombres xineses.

NOVAS: Amb el seu seductor número màgic va guanyar el prestigiós Trofeu Arsenio (2009 i 2010). Als 16 anys, es va proclamar campió italià de la categoria de noves propostes dels Masters of Magic, una de les competicions internacionals més importants.

JULIÁN DE ROSA: Aquest divertidíssim mag ens arriba d’Argentina. El seu número màgic barreja la màgia, el clown, la difícil tècnica de la manipulació i el “contact”… i tot dins una atmosfera alegre, màgica i plena de sorpreses i levitacions impossibles. Un mag que ha trepitjat tots els escenaris que puguis imaginar, i sempre, deixant una empremta que tothom recorda durant molt temps.

MARIO LÓPEZ: Amb només un grapat de sal, la mateixa sal que li demanem als nostres veïns quan ens hem quedat sense a la cuina, Mario aconsegueix omplir l’escenari d’un sabor únic i inoblidable. Diuen que va néixer amb un conflicte sota el braç, és un expert a ficar-se en problemes i és una delícia veure com tracta de resoldre’ls màgicament (amb major o menor èxit).

YOSUKE IKEDA: La paraula “geni” s’utilitza amb massa freqüència, particularment en el món de la màgia, però aquest és un cas en què seria molt difícil trobar un altre adjectiu per a descriure aquest mag japonès. La barreja de dansa, mímica, matemàtiques i màgia del seu número “Hello-Goodbye” no s’assembla a cap acte màgic que hagis vist mai.

MAG NANI: El Mag Nani és el Director d’aquest Festival Internacional de Màgia PLANESCADABRA. Serà el presentador de la Gala Màgica Internacional i ens farà gaudir com sempre amb la seva màgia trepidant, un xic gamberra i sempre farcida d’humor. Agafeu-vos fort que arriba aquesta bogeria de mag!!

DIUMENGE 24 DE MARÇ

ESPECTACLES DE CARRER

“DR TRASH” Plaça Nova – 12:00h: El genial Doctor Trash, és un científic reconegut arreu del món i part de l’estranger. Cada any es  produeixen al món 10 mil milions de tones de residus urbans. El Dr. Trash està buscant la solució a aquest problema mediambiental. En el seu laboratori realitza els experiments màgics delirants i insospitables però per resoldre-ho necessita la vostra ajuda. Voleu formar part del seu equip?? Al seu costat descobrireu on es troba la força per acabar amb tanta brossa.

DIUMENGE 24 DE MARÇ

GALA DE MÀGIA JOVE SOLIDARIMÀGIA – Pavelló – 18:00h

La Gala de Màgia Jove Solidària d’aquesta 4a edició del Festival de màgia PLANESCADABRA, va càrrec dels mags i magues joves del nostre país que ja compten amb una trajectòria professional destacada i que ens oferiran prediccions magistrals, números de màgia còmica, manipulacions amb cartes i tot tipus d’objectes, grans números màgics… la Gala la presentarà un mag que és alhora còmic, elegant i a més jove… el Magic Pol, que amb la seva divertida màgia en farà gaudir de la Gala de Màgia Jove Solidària i dels mags i magues que ens anirà presentant durant la Gala Solidària.

La recaptació d’aquesta gala es destinarà íntegrament al projecte SOLIDARIMÀGIA, un projecte que pertany a “Solidarimàgia Sense Fronteres”, que és l’associació sense ànim de lucre fundada per la Cia Mag Nani, i que és una iniciativa que porta des de 2007 voltant pel món (República Dominicana, Haití, Camps de refugiats sahrauís, Senegal…) i que porta la màgia a diversos col·lectius com son els malalts (sobretot infants) de plantes oncològiques i cures pal·liatives, orfenats, leproseries, escoles aïllades al mig de la sabana africana, dones maltractades, centres d’educació especial… i tot  mitjançant tallers i espectacles de màgia, que fan que aquests col·lectius oblidin, ni que sigui per una estona, la seva situació de malaltia o marginalitat.

Amb ALBERT VIDAL, ALEX BARRANCO, MAGIC POL, MARCOS, NAIKARI i POL PAVO.

Programa PlanesCadabra

planescabra-2024

[+] Programa