Roses en Família

This event has ended

Durant tot el dia el dia en la Ciutadella de Roses hi haurà activitats gratuïtes pels més petits

Taller de maquillatge infantil

Si voleu lluir una imatge especial, apropeu-vos a l’estudi de maquillatge artístic. Segur que en sortireu encantats!

Horari: 10 a 14h i de 16 a 19.30h

Espai biblioteca-chill-out

Un espai destinat a la relaxació, amb llibres i contes per a diferents edats.

Horari: 10 a 14h i 16 a 19.30h

Taller de papiroflèxia

Aquest taller estarà destinat a confeccionar tantes grues de paper com sigui possible. Les grues són ocells que simbolitzen la pau. Cada participant podrà fer la seva grua per recordar que la pau és un dels nostres béns més preuats.

Horari: 10.30 a 13.30h

Taller jocs romans

Es tracta de practicar els jocs que els romans feien fa 2000 anys. Hi haurà jocs de punteria, d’equilibri i de curses de quadrigues amb equips de dos participants.

Horari: 10.30 a 13.30h

Taller de barrets històrics

En aquest espai, els nens i les nenes que ho desitgin, podran escollir fer un dels quatre models de barret que s’adapten als quatre moments històrics de la Ciuitadella: grec, romà, medieval i moderna i emportar-se’l a casa.

Horari: 10.30 a 13.30h

Taller d’arqueologia

En un espai reservat es podrà experimentar cmo és el treball que porten a terme els arqueòlegs, en el qual han de desenterrar les seves troballes, tenint cura de no malmetre el patrimoni i documentar el que han trobat per poder-ho classificar.

Horari: 10.30 a 13.30h

Vermut i concert

Espai equipat per gaudir d’un vermut musical: servei de bar, mentre el grup Atrapasomnis ens animen amb les seves cançons.

Horari: 12h

Espectacle musical – Més Tumàcat

Gran espectacle musical, familiar i participatiu amb el grup musical d’animació Més Tumàcat. Gresca i xerinola assegurades!

Horari: 17h

Gran xocolatada amb melindros

Per arrodonir la festa i recuperar energies, s’oferirà xocolata desfeta  amb melindros a tots els assistents a la fesa final.

Horari: 18h

Música: XIV Cantada d’Havaneres Vila de Roses

Ultramar és un grup innovador, dinàmic i creador, amb un estil propi, caracteritzat principalment pels arranjaments cuidats de les cançons, la variació i harmonia de les veus, i la personal interpretació dels temes originals escollits del repertori internacional i tradicional, així com de composicions pròpies i d’autors contemporanis.

Per a Ultramar, la recerca de la màxima qualitat i la bona comunicació amb el públic és la preocupació constant que, afortunadament, es veu recompensada a cada concert amb la càlida acollida que sol manifestar la gent que ens segueix i ens escolta. Això gairebé sempre permet agrair els seus aplaudiments amb el corresponent bis.

XIV Cantada d’Havaneres Vila de Roses

La cantada del grup Ultramar anirà acompanyada de l’actuació del Grup Els pescadors Badia de Roses.

  • Veu i guitarra: Núria Berengueras
  • Veu i acordió: Agustí Alonso
  • Baix, guitarra i veu: Joan Ramon
  • Veu i guitarra: Rafa Pino

Horari: 19h