Ruta Matemàgica Santa Cristina d’Aro

ruta matemagica santa cristina d'aro

This event has ended

L’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha preparat una Ruta Matemàgica amb 8 jocs i enigmes sorprenents.  La ruta us proposa descobrir interessants racons de Santa Cristina mentre jugueu i poseu a prova l’atzar !  

Es tracta d’una ruta auto-guiada, només us cal el Llibret explicatiu que podeu descarregar Llibret Ruta Matemàgica Digital . També trobareu la Guia impresa a l’oficina de Turisme de Santa Cristina d’Aro, punt d’inici de la Ruta.

Llibret Ruta Matemàgica Digital

Llibret-Ruta-Matemàgica_digital

Més sobre els jocs de la Ruta Matemàgica

De vegades, la matemàtica pot semblar una tasca feixuga, difícil de contextualitzar i aplicar a la vida real. Però imagineu que us dic que hi ha una ruta matemàgica que pot ajudar a fer aquest camí un pèl més planer i fins i tot divertit!

A través d’aquesta ruta matemàgica, podeu descobrir jocs i enigmes que us faran reflexionar i deduir utilitzant els nombres. Sense treballar cap contingut en concret, us trobareu jugant amb els nombres i aplicant la vostra capacitat de resolució de problemes.

Aquesta ruta matemàgica és una oportunitat perfecta per contextualitzar les matemàtiques i fer-les més rellevants per als alumnes. I una vegada que hagueu entès les pautes i el “truc” dels jocs, podeu proposar-ne de nous, canviant els nombres o el context. Així, podreu extrapol·lar i reproduir els coneixements que heu adquirit amb jocs i enigmes paral·lels. Us animeu a provar-ho?

Si voleu aprofundir més en la mecànica de cadascun dels jocs, ho podeu fer tot clicant aquí: Els secrets de la Matemagia

Són jocs aptes per a tothom, de 10 a 99 anys !