Sant Julià de Ramis Floreix 2019

Sant Julià de Ramis Floreix

This event has ended

Festa Sant Julià de Ramis Floreix

Cinquena edició de la festa solidària Sant Julià de Ramis Floreix, que enguany consistirà amb una Caminada Popular seguida per una actuació dels Trabucaires de la Costa Roja i el concurs i exhibició de flors i plantes.

Sant Julià de Ramis Floreix és una festa solidària que va néixer el 2015, fruit de la voluntat de l’escola d’obrir-se al poble i de la necessitat de l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) de recollir diners per arreglar l’escola allà on Generalitat i Ajuntament no podien arribar. Enguany se celebra el 5è any!!!!

La Comissió SJRF està formada per pares i mares de l’escola Castellum, que decideixen donar el seu temps i esforç, per crear la festa més gran que coordina l’AFA, amb la col·laboració de l’Escola Castellum i l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis. Son mesos d’esforç buscant empreses, entitats, associacions,… que vulguin donar un cop de mà. També mesos buscant tallers que puguin interessar i agradar a tothom, veïns i veïnes del poble i rodalies, nens i nenes, pares i mares, avis, parents… . Aquest any hem comptat amb un munt d’empreses que han volgut posar el seu granet de sorra. Els hi estem immensament agraïts. I també a les famílies que estan al peu de canó el dia de la festa (per cert, trobareu graelles al plafó de l’AFA per si voleu col·laborar el dia 12/5).

La festa compta ja amb 4 edicions acabades, i s’està convertint en una petita tradició que es celebra cada segon diumenge de maig. Aquest any 2019, és el dia 12 de maig.

“Sant Julià de Ramis Floreix” d’enguany consistirà amb una Caminada Popular seguida per una actuació dels Trabucaires de la Costa Roja (activitat de risc controlada per ambulància i personal sanitari), concurs i exhibició de flors i plantes, una matinal de tallers (varien d’any en any, però aquest any tenim tallers de manualitats, maquillatge, zumba, Crossfit, Bike Trial, entre molts altres…), seguida d’un bon dinarpopular, entrega de premis del concurs, i una sobretaula de quines (4 quines + 1 antiquina + 1 quina infantil) amb premis enormes cedits per establiments del poble, i per completar la jornada, exhibició de Biketrial gràcies a BikeTrial la Garrotxa i inflables tota la tarda cortesia de l’Ajuntament.