Setmana de la Felicitat a l’Esquerra del Ter!

This event has ended

Del 13 al 22 de març des de el Centre Cívic Ter i amb el lema “Jugar em fa feliç” us proposem tot una sèrie d’activitats de caire molt divers on el fil conductor serà el joc i la felicitat: tallers de jocs en família, xerrades, activitats intergeneracionals entre gent gran i infants, exposicions, hora del conte..

Setmana de la Felicitat: diversió i alegria per a tota la família a l’esquerra del Ter!

Sabíeu que el 20 de març és el Dia Internacional de la Felicitat? Aquesta data especial va ser escollida per les Nacions Unides per recordar-nos com és d’important ser feliç. Inspirant-nos en la filosofia de Bhutan, un país que valora la felicitat més que l’economia, hem organitzat una setmana plena d’activitats alegres!

Sota el lema “Jugar em fa feliç!” us convidem a gaudir amb tota la família de jocs, contes, tallers i molt més. Tenim preparat:

  • Arbres de la felicitat on podràs expressar què et fa feliç.
  • Jocs de taula en família per passar una tarda divertida.
  • Cançons i jocs de falda per als més petits de la casa.
  • Diversos jocs com boccia, mölkky, bàsquet en cadira de rodes, bèlit, i petanca.
  • Activitats creatives i culturals com vermut amb pintura i batucada, una exposició d’art, i tallers com “El joc de la vida” i “Jocs de paper”.
  • Hora del conte per deixar volar la imaginació.
  • Xerrada gastronòmica amb el Celler de Can Roca per aprendre jugant i cuinant.

Aquesta és una oportunitat fantàstica per compartir moments especials, aprendre coses noves, i per descomptat, ¡ser una mica més feliços! No us ho perdeu, consulteu totes les activitats a la nostra web i… somriu, és Setmana de la Felicitat!

Descobreix amb cartells què fer durant la Setmana de la Felicitat a l’Esquerra del Ter