Un dia de festa! Cinema Infantil en Català

Un dia de festa!

This event has ended

Un dia de festa! és la festa itinerant del cinema infantil en català a partir de 3 anys. En aquesta 4a edició celebrem que per a fer volar la imaginació no és imprescindible el títol de pilot d’avió!

I és que, sí, tenim el cap ple de pardals i ens ve de gust fer-los volar amb vosaltres. Sabem que el vostre cervell també és com un arbre en el que no deixen de créixer branques i branques on els ocellets i les ocelletes vénen a piular-vos idees i trinats meravellosos a cau d’orella.

La banda Xip Xap ens rebrà amb comitiva digna de catifa vermella avançant les melodies de les històries dels curtmetratges que veurem després. Un cop a dins la sala de cinema la família sencera tindrà ocasió de conèixer els éssers dels boscos imaginaris que acompanyen a aquesta companyia teatral i de gaudir d’aquesta experiència de cinema expandit on la fantasia surt de la pantalla transformant l’espai sencer.

Les pel·lícules que es projectaran són:

OUBECEDARI MÀGIC és un conjunt de curts, dirigits a nens i nenes de 2 a 9 anys, creats per Drac Màgic com a complement de les pel·lícules de la distribuïdora Pack Màgic, que es projecten com a pròleg als cinemes. Mitjançant una sèrie de situacions realitzades amb dibuixos animats es donen a conèixer de manera divertida els principals conceptes cinematogràfics, així com un glossari d’objectes i termes relacionats amb el món de la producció audiovisual: acció, càmera, decorat, etc.

Amb aquest OUBECEDARI MÀGIC es posen en circulació les paraules relacionades amb el cinema a les platees de les sales tot obrint espais de referència de la història i la cultura cinematogràfiques.

En aquesta 4a edició 12 sales de cinema i equipaments culturals fan possible aquesta activitat innovadora. Un retorn al clàssic gest d’anar al cinema en companyia a través d’una proposta diferent amb l’esperit del cinema de Pack Màgic: cinema infantil, tranquil i en català amb el feminisme i l’ecologia com a eixos imprescindibles. Aquest projecte no seria el mateix sense la complicitat, la inspiració, el talent i l’alegria d’Alla Kinda i les seves animacions.

Cinemes de Girona

28 de març – 18.00hFigueres – La Cate – COMPRAR ENTRADES
29 de març –  12.00hGirona- Cinemes Truffaut – COMPRAR ENTRADES