VI Trobada de circ de les comarques gironines

This event has ended

Així és com va començar tot: amb una trobada d’artistes de circ l’any 2018. A partir de llavors s’ha anat consolidant un projecte associatiu al voltant i la trobada ha anat creixent, reivindicant-se com un element clau pel circ de base gironí.

Des d’un primer moment la trobada de circ de les comarques gironines vol reivindicar el circ fet a mà, el del carrer, el dels parcs. El circ fet per passió i per les ganes de jugar i aprendre, més enllà del teu nivell i les teves limitacions, potenciant les habilitats de cadascú i descobrint-ne de noves. En definitiva, volem entendre i compartir el circ com una activitat a l’abast de tothom, tant per practicar-lo, com per gaudir-lo en un bon espectacle. 

La trobada ha contat amb el suport de l’associació Contaminando Sonrisas i ACEMGIR des d’un inici. Des de llavors han col·laborat amb les diferents edicions les següents entitats: Ateneu Popular de Salt, Ajuntament de Girona, Ajuntament de Salt, El Galliner, El Canal, Salt Gimnàstic, Associació Estampades, Total Circ, Foc a la Feixa, Diables de l’Onyar i molts més.

Programa de la VI Trobada de circ de les comarques gironines