Visita l’Espai Cràter

Espai Cràter

This event has ended

L’exposició sobre volcans més interactiva i innovadora

Descobreix l’exposició de referència en vulcanologia. Un viatge al centre de la vida apte per a totes les edats.

Vine a descobrir l’exposició de referència sobre vulcanisme! Una mostra totalment interactiva, amb audiovisuals, experiències immersives, realitat augmentada, ludificació i videomapatge. L’Espai Cràter permet aprendre sobre volcans des de l’interior d’un volcà: una experiència única!

Preus de la Visita lliure al Espai Cràter d’Olot

Entrada general: 7 €

Entrada reduïda: 5 €: Visitants de 5 a 14 anys, majors de 65 anys, titulars de carnet de família nombrosa, famílies monoparentals i estudiants amb carnet acreditatiu. Grups a partir de 45 persones.

Entrada gratuïta: Infants fins a 4 anys inclòs. Membres de l’Associació de Museòlegs de Catalunya i membres de ICOM o ICOMOS. Persones amb certificat de discapacitat i el seu acompanyant (en cas que necessiti suport d’acompanyant). Persones que gaudeixen del programa Apropa Cultura. Veïns de la Garrotxa fins al 31 de desembre del 2022.

Podeu consultar disponibilitat d’entrades aquí!

Horari Espai Cràter

D’octubre a maig, l’horari d’obertura és de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 15 a 18 h; els dissabtes, de 10 a 14 h i de 15 a 19 h, i els diumenges, de 10 a 14 h. De juny a setembre, l’Espai Cràter obre de dilluns a diumenge, de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener el centre està tancat.

[+] ENTRADES ESPAI CRÀTER