XI TRENCADA DE MONA

This event has ended

El proper 22 d’abril, dilluns de Pasqua a les 12h, tindrà lloc a la plaça Major d’Olot la XI Trencada de Mona (Pels que no tenim padrins).

Aquest any hem tornat a superar-nos fent una mona en forma de Xukli de 132 kg i 224 cm d’alçada. Incorporant per primera vegada el color.Enguany, el nostre lema és Xocolata pels Xuklis i és per això que hem convidat a @afanoc_org a venir a trencar el nostre estimat Xukli. Com cada any qui vulgui col·laborar en aquest esdeveniment pot comprar figures del xukli petit d’ara fins al mateix dia de la trencada.

A continuació a la plaça Campdenmàs es realitzarà una Arrossada Popular a càrrec de la @cantina_social. Els tiquets els podeu comprar a @cacau_pastisseria.

El preu és de 10€ i els beneficis aniran destinats a @afanoc_org.L’AFANOC és l’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. Va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

La realitat que es van trobar el 1987 no es corresponia amb les necessitats que es generaven amb aquesta malaltia de llarga durada i de pronòstic incert: estades molt llargues en espais no preparats per als nens i nenes ni per als seus acompanyants, famílies desplaçades lluny de les seves cases sense lloc on dormir i reposar, cap suport psicològic per afrontar les diferents etapes del tractament, falta d’estímuls per als infants, absència de planificació per escolaritzar-los, manca d’informació de la malaltia…

El nostre fill l’any 2015 va patir un càncer i la nostra família va rebre el suport d’Afanoc, l’agraïment que es va despertar amb nosaltres es va materialitzar en forma de Torró Solidari.  Hem fet 4 edicions d’aquest torró i 17823€ són els diners que entre tots i totes, durant aquests últims 4 anys hem aportat al projecte AFANOC i la Casa dels Xuklis.

Gràcies a la solidaritat amb el càncer infantil aquesta onada segueix creixent i esperem seguir sumant perquè la causa és noble i perquè la lluita s’ho mereix. Per tot això,  la Rosa, la Gina, la Maite, la Lali, la Gemma, la Pilar i la resta de treballadores de l’Afanoc seran les encarregades de la trencada d’enguany.)

Espai: Plaça Major d’Olot