Cala Calís

Cala Calís

Benvinguts a la Cala Calís, una autèntica joia de la Costa Brava Nord, situada a la localitat de Roses, a l’Alt Empordà.

La cala està ubicada en un entorn natural privilegiat, amb una ocupació mitjana a l’estiu que la converteix en un lloc ideal per a relaxar-se i gaudir de la natura en tota la seva esplendor. Orientada a sud-est, la seva superfície de sorra gruixuda de color grisós, s’estén en una longitud de 60 metres i una amplada de 10 metres.

Cala Calís és una prolongació de la Cala Montjoi, una de les calasses més famoses de la Costa Brava i una zona de tradició naturista. El sorral de Cala Calís és de grans mitjans, de color clar i ocupa una àrea de 500 metres d’amplada. Les seves aigües cristal·lines són ideals per practicar el submarinisme, però cal tenir en compte que el desnivell a l’entrada al mar és important.

Per a preservar la bellesa natural d’aquest indret, és important respectar les normes locals, que inclouen la prohibició de tirar o abandonar residus, encendre foc, acampar, portar animals de companyia o accedir amb vehicles motoritzats fins a la sorra, grava o pedres de la cala. També és important respectar les boyes de balitzament i fondeig, així com les distàncies mínimes obligatòries que estableixen les autoritats de navegació i costeres.

Si esteu buscant un lloc tranquil i bell per connectar amb la natura i gaudir d’un bany refrescant a la Mediterrània, la Cala Calís és la vostra opció. No us ho perdeu!

La Cala Calís és una Cala de sorra de gra mitjà

DIMENSIONS:

50 metres de longitud

SERVEIS:

Abalisament de la zona de bany

RESTA PROHIBIT:

  • Abocar i abandonar residus, tant a terra com a mar.
  • Encendre foc.
  • Acampar.
  • Portar gossos.
  • Fondejar sense respectar les distàncies mínimes obligatòries, les boies d’abalisament o fondeig o qualsevol altre requeriment de costes o de navegació.
  • Accedir amb vehicles motoritzats fins a la sorra, còdols o pedres de les cales.