Cala Murtra

Cala Murtra

Cala Murtra: Un Paradís natural per al nudisme i el submarinisme

Cala Murtra és una de les cales més verges de tota la Costa Brava. Situada a uns 7 quilòmetres del nucli urbà de Roses, aquesta caleta de pedres i còdols té una longitud de 120 metres i una amplada mitjana de 10 metres. Està envoltada per un entorn natural de gran bellesa, amb penya-segats blancs i ocres, pins verds i un mar de color turquesa.

Cala Murtra

Cala Murtra és una platja molt apreciada pels amants del nudisme, ja que en aquesta zona del Cap de Creus es permet la pràctica d’aquesta modalitat de bany. També és un lloc ideal per als aficionats al submarinisme, ja que els seus fons marins són rics i variats, amb una gran diversitat de fauna i flora.

Cala Murtra

Aquesta cala compta amb el distintiu de Qualitat EMAS i ISO 14001, que certifiquen el seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat. No disposa de cap tipus de servei, per la qual cosa cal portar tot el necessari per passar el dia. A l’estiu, és habitual veure-hi nombroses embarcacions d’esbarjo fondejades a la seva badia orientada al sud-est.

No disposa de cap tipus de servei, per la qual cosa cal portar tot el necessari per passar el dia. A l’estiu, és habitual veure-hi nombroses embarcacions d’esbarjo fondejades a la seva badia orientada al sud-est.

Si busqueu una platja verge, solitària i amb paisatge salvatge, Cala Murtra us encantarà.

Com arribar a la Cala Murtra?

Per accedir a Cala Murtra, cal deixar el cotxe en un aparcament habilitat al costat de la carretera que uneix Roses amb Cala Montjoi i caminar uns minuts per un sender de terra. El camí és una mica empinat i irregular, però val la pena per gaudir d’aquest petit racó de pau i tranquil·litat.