Cala Rustella

cala rustella

Cala Rustella: una cala verge i tranquil·la a Roses

Cala Rustella és una de les cales verges i tranquil·les de la Costa Brava, situada a uns 8 quilòmetres del centre urbà de Roses, dins del Parc Natural del Cap de Creus. Aquesta cala ofereix un entorn natural espectacular, envoltat de penya-segats i pins, ideal per als amants del submarinisme i el snorkel.

La platja té una longitud de 100 metres i una amplada de 10 metres. La sorra és gruixuda, amb còdols i palets. L’entorn està envoltat de penya-segats i boscos de pins. El fons marí és ric i variat, ideal per al submarinisme i el snorkel. Compta amb els distintius de Qualitat EMAS i ISO 14001.

Què fer a Cala Rustella

Cala Rustella és perfecta per gaudir de la naturalesa i la tranquil·litat. No disposa de cap tipus de servei, per la qual cosa cal portar tot el necessari per passar-hi el dia. És recomanable portar un para-sol o una gorra, ja que no hi ha ombra natural. Aquesta cala és apta per al nudisme, tot i que no és exclusiva per a aquesta pràctica.

A més de relaxar-te i gaudir del paisatge, pots explorar el fons marí ric i variat de la cala, amb grans praderies de posidònia i una abundant vida submarina. També pots gaudir de les magnífiques vistes de la badia de Roses des de la cala.

Com arribar a la Cala Rustella?

Per arribar a Cala Rustella, cal agafar la carretera que uneix Roses amb Cala Montjoi i desviar-se per un camí de terra poc abans d’arribar a Cala Montjoi. El camí té uns 500 metres de longitud i baixa fins a la platja. També es pot accedir en barca des de Roses o altres punts de la costa.

Cala Rustella és una cala verge i tranquil·la que et permetrà gaudir de la naturalesa en estat pur. Amb el seu entorn espectacular i les seves aigües cristal·lines, és una de les millors opcions per desconnectar i relaxar-te.